Brooke Shields starka känslor efter sin dotters val

Brooke Shields dotter Rowan Francis Henchy dök upp på balen i mammans ikoniska röda klänning.
Foto: DDP SOCIALMEDIASERVICE / STELLA PICTURES/DDP IMAGES DDP SOCIALMEDIASERVICE
Brooke Shields dotter Rowan Francis Henchy, 18, var mamma upp i dagen – och bar hennes ikoniska röda klänning från Golden Globe 1998. Och för Brooke Shields var det ett stort ögonblick.
Foto: DDP SOCIALMEDIASERVICE / STELLA PICTURES/DDP IMAGES DDP SOCIALMEDIASERVICE
Brooke Shieldi den röda klänningen från Golden Globe 1998.
Foto: Bei/REX / TT NYHETSBYRÅN

Mamma upp i dagen – det är Brooke Shields dotter Rowan Francis Henchy. 

Och när hon dök upp på balen blev det känslosamt för skådespelaren. 

”Inget kan ha förberett mig, skriver Shields på Instagram. 

Juni kan betyda bal och det är precis vad det gjorde för Brooke Shields 56, dotter Rowan Francis Henchy, 18. Dessutom var hon sin mamma upp i dagen – och bar hennes ikoniska röda klänning från Golden Globe 1998. Och för Brooke Shields var det ett stort ögonblick. 

”Jag trodde att det var en speciell kväll när jag var nominerad till en Golden Globe och bar den här klänningen 1998, men  inget kan ha förberett mig på att se min dotter bära den här klänningen till sin bal”, skriver skådespelaren på sin Instagpå att se min dotter bära den här klänningen till sin bal”, skriver skådespelaren på sin Instagram och fortsätter. 

”Stolt mamma”

Brooke Shields har tidigare berättat hur viktigt hon tycker att det är att prata positivt om sin kropp inför sina döttrar. 

– De är så mycket mer mogna än vad jag var. De är så mycket mer självsäkra i sina kroppar. De har samma envishet och styrka som jag har, men de har anpassat sig bättre. Jag är avundsjuk på det. Men så klart, jag har ju skapat det, har skådespelaren berättat för Porter. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.