Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Bröllopslycka! Artisten Jan Johansen har gift sig

Foto: /IBL / /IBL
Foto: EXPRESSEN
Foto: OLLE SPORRONG

Artisten Jan Johansen har gift sig med kärleken Jenny Sandberg.

Efter att skjutit på bröllopet i ett år har nu paret äntligen blivit man och hustru.

– Det är den lyckligaste dagen i mitt liv, säger Jan Johansen till Aftonbladet. 

Jan Johansen, 53, har äntligen fått sin Jenny Sandberg, 47. Under torsdagen sa kärleksparet ja till varandra på Eklundshof som ligger i Uppsala där brudparet bor. Bruden skred fram till altaret till sången ”My Girl” med The Temptations medan Jan Johansen stod där framme och väntade på sin kärlek. 

Under själva vigseln framfördes låtar så som ”When a man Loves a woman” och ”Only you”. Några av gästerna på plats var bland annat Tony Irving, Shirley Clamp, Gladys del Pilar och Ingela ”Pling” Forsman

– De sa att det lyser om oss och det känns som vi har hamnat rätt. Vi har hamnat där vi ska vara. Vi har dragits till varandra hela vårt liv och nu är vi tillsammans. Det var meningen att vi skulle träffas, säger Jan Johansen till Aftonbladet efter vigseln och fortsätter:

– Jenny är den vackraste bruden jag någonsin har sett. Det är den lyckligaste dagen i mitt liv.

https://www.instagram.com/p/BxjgH6nCtCo/

Har varit tvungna att skjuta upp bröllopet

Brudparet berättar efter vigseln att det var många känslor som kom fram under ceremonin och båda två kände pirret i magen. Den nygifta artisten berättar också att det var svårt att försöka hålla tillbaka tårarna.

– Den första kom när jag fick se min hustru i dag för första gången på hotellet. Hon hade hållit på att fixa med allt i ett angränsande rum. Sedan gick jag in dit och hon stod med ryggen mot mig. Och när hon vände sig om började jag gråta, säger Jan Johansen till Aftonbladet.

Paret har dock varit tvungna att skjuta på bröllopet sedan sommaren 2017. Detta berodde på att Jenny Sandberg föräldrar gick bort med en månads mellanrum. Därför valde paret av naturliga skäl att skjuta på bröllopet. 

Efter bröllopet ska nu kärleksparet åka på bröllopsresa till Nashville i USA.