Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bröllopsglädjen för PewDiePie – gift sig med italienska kärleken

Pewdiepie.
Felix ”PewDiePie” Kjellberg har gift sig med sin Marzia.Foto: JAMES SHAW / STELLA PICTURES / PHOTOSHOT B5327

Den svenska Youtube-stjärnan Felix ”PewDiePie” Kjellberg har gift sig med kärleken Marzia Bisognin.

Den glädjande nyheten offentliggjordes på sociala medier under tisdagseftermiddagen.

”Jag är så glad över att kunna dela mitt liv med denna fantastiska kvinna”, skriver han på Instagram.

Felix ”PewDiePie” Kjellberg, 29, är känd som en av världens främsta Youtube-stjärnor. Svensken har nästan 100 miljoner prenumeranter på sin kanal – och är en stor profil även  på Instagram.

Och nu har han gift sig med kärleken Marzia Bosognin, 26. Glädjenyheten offentliggjordes på sociala medier under tisdagseftermiddagen.

Många lajks på kort tid

”Vi är nu gifta!!! Jag är så lycklig som jag kan bli. Jag är så glad över att kunna dela mitt liv med denna fantastiska kvinna”, skriver han på Instagram.

Youtube-profilens inlägg har på kort tid fått över 350 000 lajks – och 27 000 kommentarer.

https://www.instagram.com/p/B1YmyzaAlv7/?utm_source=ig_web_copy_link

”Jag är så tacksam”

Marzia Bisognin har också lagt upp ett långt kärleksinlägg på sociala medier – där hon beskriver sina känslor för sin nyblivna make.

”I går firade vi vårt bröllop med våra närmaste vänner och familjemedlemmar. Det var en otroligt vacker dag, som jag kommer minnas för evigt. Jag är så tacksam för alla människor som tog sig tid till att komma på bröllopet och hjälpa oss att fira vårt giftermål. Jag känner mig som den lyckligaste personen på jorden. Jag är otroligt exalterad över att kunna kalla Felix min make för resten av våra liv”.

Enligt Marzia Bisognins inlägg gifte de sig på samma datum som de träffades för åtta år sedan. Paret har varit förlovade sedan april 2018.

Här är några nyheter att hålla koll på.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.