Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Brolles kärlekskrasch – separerar från sambon

Brolle tolkar musiklegendarer i nya showen "Elvis, Cash, The Kille and me".
Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Brolle och Petra Güllich på Melodifestivalen 2011.
Foto: CLAUDIO BRESCIANI / SCANPIX / SCANPIX SWEDEN

Brolle gör succé med sin Göta Lejon-show "Elvis, Cash, The Killer and me", och har datum inplanerat till nästa år.

Samtidigt har artisten gått isär från sin sambo Petra Güllich, som han har barn tillsammans med.

– Jag kan bekräfta att vi har separerat, säger Brolle.

Artisten Brolle, 35, tolkar sina stora hjältar i musikshowen "Elvis, Cash, The Killer and me", som spelas för fullt på Göta Lejon i Stockholm.

I konsertshowen spelar han både sig själv, Elvis, Johhny Cash och Jerry Lee Lewis - något som är en stor utmaning.

– Det är många karaktärer, men jag bestämde mig från början att jag ska göra dem utifrån mig själv. Det är väl det som för att det känns kontrollerbart, att jag kör utifrån mig själv, säger han och fortsätter med att hylla sin egen show:

– Det är en helt fantastisk föreställning, och musiken är det jag växte upp med. Jag njuter varje sekund på scen. Publiken är väldigt med och sköna, det ger mycket, säger han.

Brolle har fått stor framgång med "Elvis, Cash, The Killer and me" hittills, och är glad med responsen han fått - både från recensenter och publiken som sett föreställningen.

– Jag har fått jättefin respons. Dels medialt så har jag fått bättre respons än någonsin, och även publikmässigt så är det fulla hus, så det är riktigt roligt, säger han.


LÄS MER: Därför hinner inte Brolle skaffa barn


Brolle har gjort slut med sambon Petra

Men samtidigt som Brolle har fullt upp med sin konsertshow, så har han separerat från sambon Petra Güllich, som han varit tillsammans med sedan 2010. Året efter att de blev tillsammans fick de sonen Lee tillsammans.

– Jag kan bekräfta att vi har separerat, men vill inte kommentera mer än så, säger Brolle.


LÄS MER: Brolle: Jag längtar mig sjuk efter Lee


Han har tidigare berättat om sin relation med Petra, och hur han har längtat sig sjuk efter sin son när han varit ute på turné där sonen inte kunde följa med.

– Jag längtar mig sjuk efter Lee och skypar med honom nästan varje dag, berättade Brolle 2015.

Den som är besviken på att Brolle bara spelar i Stockholm på Göta lejon kan glädja sig - nästa höst åker showen ut på turné.

– Turné är också inplanerat, men det blir inte förrän hösten 2018.

Eftersom han har fullt upp med sin föreställning med gamla legendarers musik, så finns det inga direkta planer på att släppa ny, egen musik. Trots det så skriver Brolle nytt material.

– Vi tar en sak i taget, säger han.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.