Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Broderns anklagelser mot Kevin Spacey: Den värsta

Randy Fowler Foto: Bild: Youtube
Kevin Spacey under rättegången som inleddes i januari 2019 Foto: NICOLE HARNISHFEGER / AP TT NYHETSBYRÅN

Randy Fowler säger i en intervju med Radar Online att han har väntat på att hans bror Kevin Spacey ska ställas inför rätta ända sedan 2004.

Han är lättad över att det nu pågår en rättslig prövning. 

– Jag visste att det var en tidsfråga innan Kevin skulle ställas inför rätta. Han har förstört många själar, säger Randy Fowler.

Randy Fowler, 62, menar att hans bror Kevin Spacey, 59, har begått ”perversa gärningar” i årtionden. Fowler säger i en intervju med Radar Online att han är lättad över att anklagelserna om Spaceys sexuella övergrepp har lett till rättslig prövning.

– Kevin tror uppriktigt att eftersom han är en skådespelare bör samhället ha överseende med vad han har gjort. För att de har tyckt om när han spelar ond i filmer, så borde de gå med på hans perversa sidor. Han är den värsta av de värsta, säger Randy Fowler och fortsätter:

– Den första anklagelsen mot Kevin kom redan 2004, men det lyckades han sopa under mattan. Jag visste att det var en tidsfråga innan Kevin skulle ställas inför rätta. Han har förstört många själar.

Spaceys bror: ”Han har levt dubbelliv”

Randy Fowler, som själv försörjer sig som limousinförare och Rod Stewart-imitatör, säger att hans sympatier ligger hos offret och åklagarsidan i den pågående rättegången.

– Den unge mannen har levt med vad min bror gjorde sedan 2017, och kommer tvingas bära det med sig resten av sitt liv. Min bror har levt ett dubbelliv i 40 år.

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10204185340168934&set=a.1245636336248&type=3&theater

 

 

Pågående rättegången

”House of Cards”-skådespelaren anklagas för sexuella övergrepp mot en då 18-årig kille, i en bar 2017. Spacey ska ha druckit alkohol med 18-åringen och sedan tagit på hans kropp – ett övergrepp som kan ha filmats på Snapchat.

I början av veckan kallades skådespelaren till rätten i Nantucket, Massachusetts, där han hävdade att han inte är skyldig till brottet han anklagas för. Åklagarsidan ombad Kevin Spacey att inte ha kontakt med sitt offer under rättegångsperioden.

– Vi föreslår att herr Spacey får order om att hålla sig borta från och inte kontakta det nämnda offret och hans familj, sa offrets advokat i rätten.

Domaren höll med om förfrågan, och Kevin Spacey nickade kort när han uppmanades att inte ha någon kontakt med mannen från Nantucket.

Efter en kortare samling avslutades mötet i rätten. Nästa rättegångsdatum är satt till  den 4 mars.