Brödernas parodi av Melodifestivalen tokhyllas

Publicerad

Bröderna Norberg har gjort det igen - en superhyllad parodi av årets Melodifestival.

Videon har setts över 600 000 gånger på två dagar.

Se den här på Expressen Nöje!

Moncho blir Poncho och Sigrid Bernson heter Sigrid Benpass och sjunger om Patrik Sjöberg i stället för "Dirty dancing"-skådespelaren Patrick Swayze.

Bröderna Daniel och Emil har gjort sig rikskända för sina tidiga träffsäkra parodier av Melodifestival-bidragen. Videon med parodier från förra årets Andra chansen-tävling har kommit upp i 4,4 miljoner visningar på Youtube.

 

LÄS MER: Supermissen i SVT:s sändning

 

Nu har humorsyskonen gjort det igen. På fredagen släppte bröderna Norberg en parodivideo på årets upplaga av Andra chansen, och videon har redan setts över 600 000 gånger.

Fansen hyllar bröderna Norbergs nya video

Samtidigt hyllas de stort av fansen på sociala medier som Youtube och Facebook för den nya humorvideon.

"Älskar era parodier så sjukt mycket" hyllar en person.

"Haha bästa. Den sista parodin va ju klockren" skriver en annan med flera emojis som visar hur man skrattar så man gråter.

 

LÄS MER: Tekniska problem för SVT under genrepet till Melodifestivalen

 

Vissa tycker till och med att de roliga versionerna av Melodifestivalen-hitsen är bättre än originalen som är med i musiktävlingen.

"Bara vi som tycker det här är myyycket bättre än originalen?!" skriver en person som får över tjugo svar från andra personer som håller med.

"Detta är ju bättre än originalen" skriver en annan med glada emojis på Youtube.

En annan sträcker sig till att hen bara kollar på Melodifestivalen för att kunna hänga med i parodierna som bröderna gör.

 

Titta på parodivideon här nedan - tycker du också bröderna Norbergs låtar är bättre än de riktiga bidragen?

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=nMd2EvF4FCk
Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag