Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Britt Eklands ilska – tvingades av planet

Bond-bruden Britt Ekland kastades av planet som hon skulle åka med från Los Angeles till Stockholm. Foto: ANNA-KARIN NILSSON / ANNA-KARIN NILSSON EXPRESSEN
Britt Ekland. Foto: ANNA-KARIN NILSSON / ANNA-KARIN NILSSON EXPRESSEN
Britt Ekland. Foto: JKE/ZDS / ALL OVER PRESS WENN.COM

Svenska superstjärnan Britt Ekland skulle flyga från Los Angeles till Stockholm.

Men planet var överbokat och Ekland tvingades lämna första klass.

– Det var väldigt upprörande, för att inte nämna pinsamt, säger en uppgiftslämnare till Daily Mail.

Britt Ekland, 74, hade gjort sig redo att flyga med sin hund David Bowie från Los Angeles till Stockholm – men resan gick inte alls som den gamla Bond-bruden hade tänkt sig.

Trots att Ekland hade en bokningsreservation så kunde flygbolaget inte hitta hennes bokning, och hon tvingades av planet igen. Det visade sig att Britt Ekland och Bowie var dubbelbokade, och därför inte fick plats varken i första klass eller på planet till Stockholm överhuvudtaget.

Det var när en annan passagerare påstod att den hade bokat platsen som hunden Bowie satt på som det blev problem – Britt Ekland vägrar nämligen flyga utan sin hund.

 

LÄS MER: Britt Ekland tyckte inte att hon var vacker

 

Britt Ekland tvingades av planet

 

LÄS MER: Britt Ekland: "Då ville jag faktiskt inte dejta"

 

Efter att Ekland och hunden eskorterats av planet blev de i stället ombokade till ett Air France-plan som lämnade Los Angeles några timmar senare.

– Det var väldigt upprörande för Britt och Bowie, för att inte nämna pinsamt, säger en uppgiftslämnare till Daily Mail om den jobbiga situationen.

Enligt uppgifter är flygbolaget som Britt Ekland först skulle flugit med, KLM, en favorit hos skådespelaren och eftersom hon flyger med dem så ofta hoppades hon att de skulle kunna lösa den prekära situationen.

– Britt har alltid varit väldigt lojal mot flygbolaget, så hon hoppades att de skulle hitta något annat ställe för dem att sitta, men planet var fullbokat, säger uppgiftslämnaren.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!