Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Britneys pojkväns undran - efter manipulerade videon

Britney och Sam har varit ett par i flera år. Foto: SPLASH NEWS/STELLA PICTURES
Britney Spears. Foto: ROB LATOUR / SHUTTERSTOCK EDITORIAL REX/IBL

Som pojkvän till Britney Spears har Sam Asghari också hamnat i rampljuset.

Nu delar han med sig av en minst sagt oväntad video och ställer sig frågan: vem har gjort det här?

”Samney Spears, internet är galet....”, skriver han på Instagram.

26-åriga personliga tränaren Sam Asghari har blivit ett välkänt ansikte på grund av sin kärleksrelation med världsstjärnan Britney Spears, 38. Paret, som har varit tillsammans sedan 2016, delar ofta med sig av sin kärlek till varandra på sociala medier.

Nu har Sam Asghari upptäckt vad det kan innebära att vara ihop med en världsartist – när någon har klippt in honom i hennes musikvideos.

På Instagram delar den personliga tränaren videon där någon klippt in hans ansikte på Britney Spears kropp i hennes musikvideos till låtarna ”Toxic”, ”Oops I did it again” och ”Baby one more time”.

”Samney Spears, internet är galet....”, skriver Sam Asghari, och tillägger en emoji som skrattar så den gråter. Han använder också hashtaggen ”vem gjorde det här?”.

Britney Spears lillasyster Jamie Lynn Spears är en av många som roas av videon.

”Wow”, skriver hon i en kommentar.

Många av kommentarerna består dock mest av hashtaggen ”Free Britney”, som blossat upp då artistens fans tycker att hon ska bli myndigförklarad. Britney Spears har sedan 2007 stått under sin pappas förmyndarskap.

https://www.instagram.com/p/CDR-MAUARKv/?utm_source=ig_web_copy_link

Allt du vill veta om Britney Spears 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.