Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Britneys pojkväns kryptiska ord – efter spekulationerna

Britney Spears och Sam Asghari.Foto: PARISA MICHELLE / SPLASH NEWS/STELLA PICTURES
Britney Spears och pojkvännen.Foto: JERRY PEREZ PACIFICCOASTNEWS / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS

I 13 år har Britney Spears varit omyndigförklarad, och fansen har startat rörelsen ”Free Britney” för att hon ska få tillbaka sin frihet.

Nu får pojkvännen Sam Asgharis kryptiska meddelande på Instagram story fansen att spekulera.

”Där jag växte upp och hur jag är uppfostrad har format mig att alltid förstå och stötta kvinnors rättigheter”, skriver han på sociala medier.

Sedan sitt offentliga sammanbrott där hon rakade av sig håret framför paparazzifotografer 2007 har Britney Spears varit omyndigförklarad, och haft sin pappa Jamie Spears som förmyndare. När pappan blev svårt sjuk övergick sedan förmyndarskapet till hennes vårdsamordnare Jodi Montgomery.

Att vara omyndigförklarad i 13 år hör inte till vanligheterna, och nu är fansen oroliga att Britney Spears är i fara, som inte kan ta sig ur situationen. Hashtaggen ”Free Britney” som syftar till att artisten ska bli myndig igen, har florerat under en längre tid – men nu har nya teorier dykt upp. 

Fans tycker nämligen att Britneys beteende på sociala medier tyder på att hon lever under hot, och försöker ge tecken i sina videos på Instagram och TikTok. När stjärnan till exempel uppmanades ha på sig en gul tröja om hon behövde hjälp, dök hon i nästa video upp klädd i gult.

Nu tar pojkvännen Sam Asghari, som Britney Spears varit tillsammans med i flera år, bladet från munnen – men hans kryptiska meddelande får fansen att konspirera allt mer.

”Där jag växte upp och hur jag är uppfostrad har format mig att alltid förstå och stötta kvinnors rättigheter och att kvinnor ska ha rätt att ta sina egna beslut”, skriver Asghari på Instagram story.

Spears genom tiderna

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.