Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Britneys pappa ryter ifrån – ilskan efter fansens teori

Britney Spears pappa Jamie Spears har varit sin dotters förmyndare sedan 2007.
Foto: PACIFICCOASTNEWS.COM / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS.COM
Artistens pappa har varit hennes förmyndare de senaste 13 åren, sedan hon fick ett mentalt sammanbrott 2007.
Foto: DDP SOCIALMEDIASERVICE / STELLA PICTURES/DDP IMAGES DDP SOCIALMEDIASERVICE
Britney och pojkvännen Sam Asghari.
Foto: SPLASH NEWS/STELLA PICTURES

Britney Spears pappa Jamie Spears har varit sin dotters förmyndare sedan 2007.

Nu har han tröttnat på anklagelserna om att han inte vill artistens bästa, och stjäl från hennes förmögenhet.

– Det är upp till domstolen i Kalifornien att bestämma vad som är bäst för min dotter. Det har ingen annan något med att göra, säger han till Page Six.

Britney Spears pappa, Jamie Spears, har tröttnat på alla konspirationsteorier och att bli anklagad för fuffens av fans.

Artistens pappa har varit hennes förmyndare de senaste 13 åren, sedan hon fick ett mentalt sammanbrott 2007 och attackerade fotografer med paraply efter att ha snaggat av sig allt hår.

Fansens teorier – efter beteendet

Under våren har fler och fler oroliga röster höjts för Britney Spears säkerhet, och inom internetrörelsen ”Free Britney” sprids konspirationsteorier om att artisten sitter inlåst och inte har någon fri vilja – något de menar stärks av hennes underliga beteende på sociala medier.

Samtidigt innebär Britney Spears omyndigförklarande att hon inte får gifta sig eller skaffa barn med pojkvännen Sam Asghari, som hon har varit tillsammans med i fyra år.

Jamie Spears ryter ifrån: ”Upp till domstolen”

Fallet med förmyndarskapet är uppe i domstol i Kalifornien.

– Alla dessa konspirationsteoretiker har ingen aning om någonting. Det är upp till domstolen i Kalifornien att bestämma vad som är bäst för min dotter. Det har ingen annan något med att göra, säger Jamie Spears till Page Six.

Han har också anklagats för att lura sin dotter på pengar, och utnyttja förmyndarskapet för egen vinning – något han helt dementerar, och menar vore omöjligt att göra.

– Jag måste rapportera in varenda krona som spenderas till domstolen varje år. Hur i hela friden skulle jag kunna stjäla någonting, undrar Jamie Spears.

Det var i april som Britney Spears berättade att hon hade råkat bränna ner sitt hemmagym.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.