Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Britneys oväntade kropps- bild får fansen att reagera

Foto: DDP SOCIALMEDIASERVICE / STELLA PICTURES/DDP IMAGES DDP SOCIALMEDIASERVICE
Foto: JEFFREY MAYER / MEGA/IBL

Britney Spears dök upp på Instagram helt täckt i hennamålningar – och bilden fick fansen att reagera.

Att artisten poserar mot en helt anonym bakgrund gör många i #freebritney-rörelsen misstänksamma, skriver Page Six.

”Jag antar att jag kräver uppmärksamhet”, skriver Britney Spears till inlägget.

Konspirationerna kring huruvida Britney Spears är fångad i sitt eget hem eller inte har gått varma under sommaren, då många av stjärnans fans har reagerat på att hon beter sig allt underligare på sociala medier. Sedan Spears sammanbrott 2007 är hon omyndigförklarad och står under sin pappas förmyndarskap – något många av artistens fans kritiserar. Rörelsen #freebritney vill att Britney Spears ska få bli myndig igen, och ta tillbaka kontrollen över sitt eget liv.

Mönstret i bilderna – fansen undrar

Något som väckt uppmärksamhet i artistens kommentarsfält är att allt fler av hennes bilder och videos är tagna mot en helt neutral bakgrund, där det inte går att se vart Britney Spears befinner sig – något som spär på konspirationerna.

Nyligen laddade Britney Spears upp ett bildspel på sig själv täckt i hennamålningar.

”Så jag ballade ur lite med henna!! Jag tror att jag satsar på en bohemisk look på den andra bilden.... osäker på vad som är grejen med mina händer på höfterna!! Jag antar att jag kräver uppmärksamhet!!!”, skriver artisten på Instagram.

Fansen oroliga för Britney

Men det är inte hennan som fansen reagerar på – utan bakgrunden. Page six återger flera kommentarer som fått hundratals gillningar i hennes kommentarsfält.

”Det är uppenbart att någon annan har tagit de här bilderna och den neutrala bakgrunden lurar inte oss... det är väldigt uppenbart att de inte vill ge oss några bevis på var du faktiskt befinner dig just nu”, skriver en person, vars kommentar har gillats 400 gånger.

 

https://www.instagram.com/p/CDKdWkVAi6S/
Britney Jean Spears släppte sin första singel i oktober 1998.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.