Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Britneys ovanliga bild på barnen: ”Vuxit upp”

Britney Spears säger att hon fick sönernas tillåtelse att lägga upp bilden på Instagram.
Foto: SIPA USA / STHANLEE MIRADOR/SIPA USA SIPA USA
Britney Spears på röda mattan i Hollywood 2019.
Foto: SIPA USA / STHANLEE MIRADOR/SIPA USA SIPA USA

Britney Spears visar stolt upp sina tonårssöner i en ny bild.

Något som hon annars är mycket privat om på Instagram.

– De låter mig äntligen lägga ut den, skriver artisten.

Det är med exmannen Kevin Federline som Britney Spears har sina två barn Sean, 15, och Jayden, 14. Under måndagen lade hon upp en ny bild på Instagram där hon poserar framför kameran med sönerna. 

”Det är galet hur tiden flyger i väg... Mina pojkar är så stora nu!!!! Jag vet... Jag vet... Det är väldigt svårt för vilken mamma som helst, speciellt en mamma med pojkar, att se dem växa upp så fort!!!!” skriver artisten i bildtexten. 

Ovanlig bild

Under mitten av 00-talet var medieuppbådet runt Britney Spears stort, och flera gånger inkluderades barnen i rapporteringen.

På Instagram skriver Britney Spears att hon medvetet har undvikit att lägga ut bilder på Sean och Jayden för att ge dem utrymme att utrycka sina identiteter på eget håll. 

”Men jag anstängde mig för att göra den här coola redigeringen. Och gissa vad... De låter mig äntligen lägga ut den! Nu känner jag mig inte utanför längre och jag ska gå och fira”, fortsätter hon.

https://www.instagram.com/p/CL5bqtzA56Q/

Justin Timberlakes ursäkt

I februari släppte The New York Times dokumentären ”Framing Britney Spears” vilket riktade världens uppmärksamhet mot den 39-åriga artisten. Fans har upprörts av det förmyndarskap som hennes pappa Jamie Spears har över henne sedan 2008, vilket fick hashtagen #FreeBritney att trenda.

Dokumentären har även lett till att ex-pojkvännen Justin Timberlakes agerande efter uppbrottet med Britney Spears har kritiserats. Han har vänt sig till Instagram för att be om ursäkt för sitt beteende. 

”Jag beklagar djupt de tillfällen i mitt liv då mina handlingar bidrog till problemet, när jag pratade om sånt jag inte borde, eller inte stod upp för vad som är rätt”, skriver Timberlake på Instagram.

Sanningen bakom den nya filmen om Britney Spears

Sanningen bakom den nya filmen om Britney Spears

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.