Foto: JERRY PEREZ PACIFICCOASTNEWS / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWSFoto: JERRY PEREZ PACIFICCOASTNEWS / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS
 Foto: JERRY PEREZ PACIFICCOASTNEWS / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS
Foto: BURT HARRIS / ZUMAPRESS.COM/IBL ZUMA PRESSFoto: BURT HARRIS / ZUMAPRESS.COM/IBL ZUMA PRESS
 Foto: BURT HARRIS / ZUMAPRESS.COM/IBL ZUMA PRESS

Britneys hemlighet med unga kärleken Sam, 23

Publicerad

Britney Spears, 36, visar upp pojkvännen Sam Ashgari, 23 i en kärleksfull video på Instagram – och ger honom en puss på munnen. 

Även Sam Ashgari skyltar med kärleken – i ett eget inlägg på Instagram skriver han:

"Tack för att du är du, tack för att du visar mig den sanna innebörden av en vacker kvinna och stark mamma, och framför allt, tack för att du är min". 

Britney Spears, 36, har redan börjat julfira – tillsammans med pojkvännen Sam Ashgari, 23. 

I en video som artisten publicerade på Instagram ger hon pojkvännen en puss på munnen, innan hon visar upp julpyntet i hemmet. 

Paret tar även några halsbrytande danssteg i videon, som Britney Spears lade upp dagen innan sin födelsedag.

 

https://www.instagram.com/p/BcLLRpkFIdm/?taken-by=britneyspears

Då det var dags att fira 36-årsdagen var det pojkvännens tur att visa upp kärleken. 

I ett inlägg på Instagram skriver Sam Ashgari: 

"Grattis på födelsedagen till min enda. Tack för att du är du, tack för att du visar mig den sanna innebörden av en vacker kvinna och stark mamma, och framför allt, tack för att du är min. Jag ser mig själv som den lyckligaste mannen på planeten".

https://www.instagram.com/p/BcNqRo8BPX9/?taken-by=samasghari

Höll förhållandet hemligt

Paret har dejtat sedan förra året – men höll länge kärleken hemlig. 

I en intervju med CBS Radio i januari berättade hon hur hon träffade Sam Ashgari under inspelningen av videon till låten Slumber Party.

– Vi spelade in en scen där jag gick genom hallen för att gå till sovrummet, och sen satt vi där och väntade och väntade tillsammans i säkert 20 minuter, sade hon och fortsatte:

– Vi var bokstavligen fast där tillsammans. Så vi var mer eller mindre tvingade att börja prata med varandra. 

Britney Spears har sönerna Sean, 12, och Jayden, 11, från ett tidigare förhållande. 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag