Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Britneys budskap bakom bröstbilden

Britney Spears delar med sig av sitt liv på Instagram.
Foto: DDP SOCIALMEDIASERVICE / STELLA PICTURES/DDP IMAGES DDP SOCIALMEDIASERVICE
Nu berättar hon om stunder från när hon ammade.
Foto: B4859 / AVALON / STELLA PICTURES/B4859 / AVALON AVALON

Britney Spears verkar sugen på fler barn. 

Nu berättar ”Oops I dit it again”-stjärnan hur det var när hon ammade sina söner, hur hennes vardagsrum blev en ”mjölkfabrik”, och om en oväntad händelse på Hawaii. 

”Fyra år efter att mina barn var födda var jag på turné och bytte om i omklädningsrummet när mjölk började rinna ur mina bröst. Jättemycket. Jag fattade ingenting först”, skriver artisten på Instagram. 

Britney Spears, 40, berättade nyligen från ett semesterparadis att hon planerade att skaffa barn i Polynesien. 

Nu delar hon med sig av en närbild på sina bröst där hon berättar hur det var för henne när hon ammade sina två söner. Britney Spears berättar att hon pumpade ut enorma mängder mjölk för att hon aldrig ville att barnen skulle vara hungriga. Till slut hade hon en ”mjölkfabrik” i sitt vardagsrum.

”Jag hade min bröstmjölk i 12 flaskor under en stund”, skriver Spears på Instagram.

Artisten berättar också att ny mjölk rann till i hennes bröst när hon fick hålla en främlings bebis under en resa till Hawaii.

”Fyra år efter att mina barn var födda var jag på turné och bytte om i omklädningsrummet när mjölk började rinna ur mina bröst. Jättemycket. Jag fattade ingenting först eftersom att det inte fanns några bebisar i närheten och om det händer, vilket är väldigt ovanligt, så är det för att din kropp har fått en koppling till en annan människa”, berättar Britney Spears. 

”Jag klarade mig igenom det”

Till bilden skriver världsstjärnan också hur det var första gången hennes pappa Jamie Spears berättade för henne att han skulle bli hennes förmyndare. 

”Han sa 'sitt ner i den här stolen. Vi ska ha ett snack. Jag är Britney Spears. Från och med nu är det jag som tar besluten'”, och ända sedan dess har jag känt att en stor del av min kvinnlighet har tagits ifrån mig. Den var aldrig den samma igen. Herrejisses. 13 år senare kan jag ändra säga, jädrar, jag klarade mig igenom det”, fortsätter Britney Spears. 

https://www.instagram.com/p/CbGDDzmOjDm/?utm_source=ig_web_copy_link

Britneys arga ord till sin syster: 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.