Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Britney upprörd över systerns beteende

Britney Spears är besviken på sin familj efter alla år under förmyndarskap.
Foto: SIPA USA / STHANLEE MIRADOR/SIPA USA SIPA USA
Jamie Lynn Spears.
Foto: SANFORD MYERS / AP TT NYHETSBYRÅN

Britney Spears, 39, känner sig djupt sviken av familjemedlemmar och tidigare vänner i sin kamp mot pappans förmyndarskap.

Popstjärnan är bland annat upprörd över att systern har uppträtt med hennes låtar.

– Detta förmyndarskap dödar mina drömmar, skriver Britney Spears på Instagram.

Den amerikanska popstjärnan Britney Spears utkämpar en långdragen juridisk strid om att häva det förmyndarskap som hon tvingats leva under i 13 år. För närvarande kontrollerar Jamie Spears sin 39-åriga dotters tillgångar och affärsverksamheter.

Sedan i fredags har Britney Spears lagt ut flera in inlägg på Instagram där hon, utan att nämna några namn, går till hårt angrepp mot familjemedlemmar och vänner som inte stått upp för henne när hon har mått som sämst, skriver nöjessajten TMZ.

”Hur vågar ni NU gå ut offentligt att ni BRYR er.  Sträckte ni ens ut en hand när jag höll på att drunkna???”, skriver Britney Spears på Instagram.

https://www.instagram.com/p/CRcirTFgkEE/?utm_medium=copy_link

Vägrar ställa sig på scen

Inlägget kom ett par dagar efter att hennes yngre syster, artisten Jamie Lynn Spears, 30, skrivit ett kryptiskt inlägg på sociala medier om att denna ”idiotsak” måste få ett slut. Systern skrev det i samband med att Britney Spears fått beviljat att byta till Mathew Rosengart som juridiskt ombud.

På lördagen kom ytterligare ett inlägg från Britney Spears, där hon skriver att hon vägrar att ställa sig på en scen igen så länge hon inte själv får bestämma över sin musik och sitt utseende.

Britney Spears skriver också att hon inte uppskattar att systern uppträtt med hennes låtar.

”Jag gillar inte att min syster på en gala framförde mina låtar”, skriver Britney Spears.

Och fortsätter:

”Mitt så kallade trygghetssystem sårar mig djup”, skriver hon, vilket antas vara riktat till familjemedlemmar.

När Britney Spears förra månaden talade inför rätten kallade hon förmyndarskapet för ”slaveri” och uttryckte att hon ville stämma sin familj.

https://www.instagram.com/p/CRaRQZigmrM/?utm_medium=copy_link&fbclid=IwAR3OyrZNZHnnWg-Hjwzq0esIRDe3KOFC1jmWoRgrn4c4eadhJbwpAiBmURAhttps://twitter.com/R2D286401132/status/1415658290856484874

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.