Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Britney Spears svar om framtiden: Ingen aning

Foto: CHRIS PIZZELLO / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: SPLASHNEWS.COM / STELLA PICTURES/SPLASH NEWS/STELLA PICTUES

Britney Spears vet inte om hon någonsin kommer att uppträda igen.

På frågan om hon kommer att stå på en scen igen svarar stjärnan:

– Jag har ingen aning.

Britney Spears har inte stått på scen på flera år. Och frågan är om hon någonsin kommer att uppträda igen. I en video som stjärnan lagt ut på Instagram svarar hon på frågor från fansen. Efter några lättsamma frågor, som vilken skostorlek hon har, kom en lite allvarligare. Sångerskan läste upp frågan:

– Är jag redo att gå upp på scen igen? Kommer jag att stå på en scen igen? 

– Jag har ingen aning. Jag har roligt just nu. Jag är mitt i en förändring i mitt liv och jag trivs med det. Så är det.

Britney har pappa som förmyndare

De senaste åren har uppmärksamheten på Britney Spears främst det förmyndarskap hon är ställd under. 2008 beslutade en domstol att hon inte var kapabel att ta ansvar för sitt liv och omyndigförklarade henne. Sedan dess har hennes pappa Jamie Spears varit hennes förmyndare, även om den gode mannen Jodi Montgomery tog över som en då tillfällig lösning 2019. Britney Spears har ansökt om att Montgomery ska få uppdraget permanent. 

Britney Spears öde skildras i flera dokumentärer, bland annat ”Framing Britney Spears”, som fick stor uppmärksamhet när den släpptes tidigare i år. Det digra flödet av dokumentärer har inte uppskattats av Britney Spears. I ett inlägg på Instagram tidigare i år skrev hon: 

”Så många filmer om mig i år, med andra personers syn på mitt liv... Vad ska jag säga? Jag är djupt smickrad! Dokumentärerna är så skenheliga, de kritiserar media och sen gör de samma sak!”

https://www.instagram.com/p/CQPB1hmg6xV/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.