Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Britney Spears slås plötsligt av upptäckten om sitt förflutna

”Oops I did it again” – 20 år har gått sedan Britney Spears sjöng de orden på mars i en röd rymddräkt.Foto: PHOTO IMAGE PRESS / SPLASH NEWS / PHOTO IMAGE PRESS / SPLASH NEWS/ SPLASH NEWS
Nu tackar artisten stödet från fansen, och uttrycker sin förvåning över att det har gått så lång tid sedan hennes andra skiva släpptes.Foto: Instagram.
”Jag tappade nästan min telefon, jag var inte beredd på det! 20 år sedan Oops-albumet...”, skriver Britney Spears på Instagram.Foto: PALACE LEE, PACIFICCOASTNEWS.COM / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS.COM

”Oops I did it again” – 20 år har gått sedan Britney Spears sjöng de orden på mars i en röd rymddräkt.

Nu tackar artisten stödet från fansen, och uttrycker sin förvåning över att det har gått så lång tid sedan hennes andra skiva släpptes.

”Jag tappade nästan min telefon, jag var inte beredd på det! 20 år sedan Oops-albumet.... Förväntan och fjärilarna i magen som jag kände innan den släpptes var galna... och alla mina förhoppningar överträffades”, skriver Britney Spears på Instagram.

Britney Spears, 38, har hållit sig länge i rampljuset. Nu är det 20 år sedan hon släppte sitt andra album ”Oops I did it again”, som blev hennes absolut största framgång. Med hits som ”Oops I did it again”, ”Stronger” och ”Lucky” blev Spears världens absolut största popstjärna.

Artisten uppmärksammar jubileet på Instagram, med en video gjord av ett fan. Videoklippet visar intervjuer och inspelningar från perioden kring hennes andra skiva när den släpptes i maj 2000.

Britney Spears: ”Tappade nästan min telefon”

Men att det har gått 20 år sedan verkar komma som en överraskning för Britney Spears.

”Tack till vem det nu var som gjorde det här... Jag tappade nästan min telefon, jag var inte beredd på det! 20 år sedan Oops-albumet.... Förväntan och fjärilarna i magen som jag kände innan den släpptes var galna... och alla mina förhoppningar överträffades!!! Och det är allt tack vare er människor....”, skriver Britney Spears.

Tackar alla fans: ”Vuxit upp med mig”

Artisten, som numera gärna lägger upp videoklipp där hon dansar på Instagram, konstaterar att hon alltid har tyckt om att göra piruetter – redan för 20 år sedan gjorde hon dem i olika sammanhang.

”Tack för att ni har hängt med mig och vuxit upp med mig. Jag är en ”Lucky” tjej. Gud välsigne och tack till er alla!! PS ni ser att även för 20 år sedan tyckte jag om att göra piruetter”, skriver Britney Spears på Instagram.

https://www.instagram.com/p/CAQYNyWABeR/

Stjärnans hälsning till NASA

Artisten skickade också en hälsning till NASA, som spelade en roll i musikvideon till ”Oops I did it again”.

”Hej Nasa... Jag fick din present. Jag vet att det har gått 20 år sedan vi träffades på Mars och jag ville bara säga... aww, det skulle du inte ha gjort”, skriver Britney Spears på Twitter, och citerar sig själv från den 20 år gamla musikvideon.

https://twitter.com/NASAPersevere/status/1261720412259401728?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.foxnews.com%2Fentertainment%2Fbritney-spears-oops-i-did-it-again-20th-anniversary-album-fans
Megan Fox skiljer sig från maken – efter tio år

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.