Nu har Britney fått nog. Kevin får inte bo kvar hemma längre.
Nu har Britney fått nog. Kevin får inte bo kvar hemma längre.

Britney Spears slänger ut Kevin

Publicerad
Uppdaterad
LONDON. Britney Spears har kastat ut Kevin Federline. Popstjärnan har tröttnat på att han inte tar hand om sonen.
- Det var ett gemensamt beslut, säger en källa.
Nu har Britney fått nog. Kevin får inte bo kvar hemma längre.
Britney Spears, 23, har tröttnat på att maken Kevin Federline inte tar sitt ansvar som pappa. Då Britney Spears har skött om den nyfödda sonen så har Federline varit på krogen med sina kompisar. Popstjärnan har nu kastat ut Kevin Federline från deras hem i Malibu, uppger brittiska tidningar. Federline bor i stället hos en vän i Los Angeles. - Allt drevs till sin spets i veckan. De kom överens om att det var bäst att han flyttade ut. Det var ett gemensamt beslut, säger en källa nära paret till News of the World. Paret har varit gifta i 13 månader.

Kevins ex barnflicka

Spears anställde nyligen Federlines exflickvän Shar Jackson som barnflicka. Britney Spears förstod inte varför maken plötsligt inte ville vara hemma, uppger källor i brittiska tidningar. Shar Jackson upplevde samma sak innan hon blev lämnad.

Britney och Shar vänner

Och Britney Spears bad därför Shar Jackson om råd när Kevin Federline slutade hjälpa till att ta hand om nyfödda sonen Sean Preston. - Kevin lämnade Shar när hon var gravid i åttonde månaden med Kaleb. Då övergav han henne för Britney. Ironiskt nog så har de två kommit varandra nära sedan Britney blev mamma, säger en källa i Daily Star.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag