Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Britney Spears skadad – filmen visar olyckan

Britney Spears tillsammans med kärleken Sam Asghari.Foto: Instagram
Britney Spears har brutit foten.Foto: Instagram.
Britney Spears delar med sig av olyckan i sociala medier.Foto: Instagram.

Britney Spears är skadad och vårdas på sjukhus med kärleken Sam Asghari vid sin sida.

Nu delar hon med sig av olyckan – som fastnade på film.

”Man kan höra när jag bröt foten här... förlåt att det är rätt så högljutt!!!” skriver artisten i sociala medier.

Världsstjärnan Britney Spears, 38, var lite för ivrig i dansstudion häromdagen, vilket resulterade i en smärtsam skada – i form av en bruten fot.

På sin Instagram delar artisten med sig av klippet då foten bröts.

”Jag har inte dansat på sex månader så jag var i full fart vid det här tillfället,” skriver Britney Spears i sociala medier och fortsätter:

”Och ja.... Jag vet att jag är barfota... skratta inte åt mig men jag får bättre grepp på golvet på det sättet!!! Ps. man kan höra när jag bröt foten här... förlåt att det är rätt så högljutt!!!”

https://www.instagram.com/p/B9C_PDTg2Eq/

Pojkvännens stöd på sjukhuset

Efter skadan fick Britney Spears åka till sjukhus för vård. Vid sin sida har hon kärleken Sam Asghari, 26, som stöttar henne under läkeprocessen.

I sociala medier har han delat med sig av en bild från sjukhuset – och en lyckönskning.

”När du har sönder något tenderar det att läka till något starkare, speciellt om du är min tjej. Min lejoninna bröt benet i sin mellanfot när hon gjorde det hon älskar, vilket är att dansa. Önskar henne den bästa återhämtningen så att hon kan hoppa, springa och dansa röven av sig,” skriver Sam Asghari på Instagram.

Paret träffades under en musikvideoinspelning då Sam Asghari spelade Britney Spears kärleksintresse. Därefter uppstod känslor även bakom kameran.

Utöver skådespeleriet jobbar Sam Asghari även som personlig tränare, vilket påverkat Britney Spears som nyligen meddelade att hon planerar att börja med body building.

https://www.instagram.com/p/B8uAKfBAE8-/

Sanningen bakom Britney svåra tid – kommer fram efter 12 år

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.