Britney Spears redo att gifta sig igen

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Britney Spears.
Foto: ERIK PENDZICH/REX/SHUTTERSTOCK
Britney Spears.
Foto: VARIETY/REX/SHUTTERSTOCK

Tredje gången gillt?

Sångerskan Britney Spears uppges vara redo att gifta sig med kärleken Sam Asghari, skriver Radar Online.

Sångerskan Britney Spears, 35, har varit gift två gånger tidigare. Nu uppges hon vara redo att gå nerför altargången igen.

Enligt källor till Radar Online, så ska den 35-äriga sångerskan vara redo att fria till kärleken Sam Asghari, 23. De uppges även vilja knyta hyvens band innan årsskiftet.

– Eftersom Sam skulle spendera hennes pengar, så köper Britney sin egen förlovningsring. Temat skulle vara fjärilar och monarkfjärilar kommer att släppas när de avger sina bröllopslöften, säger källor till nöjesssajten.

LÄS MER: Britney Spears bryter tystnaden om tragedin 

De möttess under inspelning av musikvideo

Det osannolika paret möttes när Spears anlitade Sam Asghari som bakgrundssångare för hennes musikvideo till låten "Slumber Party". 

"Toxic"-sångaren har ännu inte avslöjat eventuella gästlistan, men förmodligen kommer den att vara omfattande.

En representant till Britney Spears har förnekat uppgifterna, men en källa hävdar att hon vill bjuda in "dansare, anställda och kolleger, såväl som familj och vänner".

LÄS MER: Britney Spears bryter tystnaden om nya kärleken 

Britneys lillasyster Jamie Lynn, uppges hålla möhippan i sin trädgård. 

Britney Spears höll förhållandet hemligt

Britney Spears, 35, höll länge sin relation med nye pojkvännen och modellen Sam Asghari, 22, hemlig. Trots ihärdiga rykten om deras romans valde popstjärnan att inte kommentera förhållandet.

 Det var i en radiointervju som hon först berättade hur hon träffade sin nye kärlek.

– Vi spelade in en scen där jag gick genom hallen för att gå till sovrummet, och sen satt vi där och väntade och väntade tillsammans i säkert 20 minuter, sade hon i en intervju med CBS Radio:s morgonshow.

– Vi var bokstavligen fast där tillsammans. Så vi var mer eller mindre tvingade att börja prata med varandra, berättade hon vidare enligt Us Magazine.

På Instagram har hon lagt upp flera bilder på sig själv och den nya kärleken.

https://www.instagram.com/p/BS7S5arA08s/?taken-by=britneyspears

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.