Britney Spears. Foto: ERIK PENDZICH/REX/SHUTTERSTOCKBritney Spears. Foto: ERIK PENDZICH/REX/SHUTTERSTOCK
Britney Spears. Foto: ERIK PENDZICH/REX/SHUTTERSTOCK
Britney Spears. Foto: VARIETY/REX/SHUTTERSTOCKBritney Spears. Foto: VARIETY/REX/SHUTTERSTOCK
Britney Spears. Foto: VARIETY/REX/SHUTTERSTOCK

Britney Spears redo att gifta sig igen

Publicerad

Tredje gången gillt?

Sångerskan Britney Spears uppges vara redo att gifta sig med kärleken Sam Asghari, skriver Radar Online.

Sångerskan Britney Spears, 35, har varit gift två gånger tidigare. Nu uppges hon vara redo att gå nerför altargången igen.

Enligt källor till Radar Online, så ska den 35-äriga sångerskan vara redo att fria till kärleken Sam Asghari, 23. De uppges även vilja knyta hyvens band innan årsskiftet.

– Eftersom Sam skulle spendera hennes pengar, så köper Britney sin egen förlovningsring. Temat skulle vara fjärilar och monarkfjärilar kommer att släppas när de avger sina bröllopslöften, säger källor till nöjesssajten.

LÄS MER: Britney Spears bryter tystnaden om tragedin 

De möttess under inspelning av musikvideo

Det osannolika paret möttes när Spears anlitade Sam Asghari som bakgrundssångare för hennes musikvideo till låten "Slumber Party". 

"Toxic"-sångaren har ännu inte avslöjat eventuella gästlistan, men förmodligen kommer den att vara omfattande.

En representant till Britney Spears har förnekat uppgifterna, men en källa hävdar att hon vill bjuda in "dansare, anställda och kolleger, såväl som familj och vänner".

LÄS MER: Britney Spears bryter tystnaden om nya kärleken 

Britneys lillasyster Jamie Lynn, uppges hålla möhippan i sin trädgård. 

Britney Spears höll förhållandet hemligt

Britney Spears, 35, höll länge sin relation med nye pojkvännen och modellen Sam Asghari, 22, hemlig. Trots ihärdiga rykten om deras romans valde popstjärnan att inte kommentera förhållandet.

 Det var i en radiointervju som hon först berättade hur hon träffade sin nye kärlek.

– Vi spelade in en scen där jag gick genom hallen för att gå till sovrummet, och sen satt vi där och väntade och väntade tillsammans i säkert 20 minuter, sade hon i en intervju med CBS Radio:s morgonshow.

– Vi var bokstavligen fast där tillsammans. Så vi var mer eller mindre tvingade att börja prata med varandra, berättade hon vidare enligt Us Magazine.

På Instagram har hon lagt upp flera bilder på sig själv och den nya kärleken.

https://www.instagram.com/p/BS7S5arA08s/?taken-by=britneyspears
Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag