Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Britney Spears nya känga till Justin Timberlake

Britney Spears har anklagat sin lillasyster Jamie Lynn Spears för att sprida lögner om henne i sina memoarer. Nu hotar hon med att stämma systern om lögnerna inte upphör.
Britney Spears.
Foto: JORDAN STRAUSS / AP TT NYHETSBYRÅN
Britney Spears och Justin Timberlake var ett par mellan 1999 och 2002.
Foto: LISA ROSE / STELLA PICTURES JPI

Britney Spears har flera gånger riktat kritik mot familjemedlemmar på Instagram.

Den här gången vänder hon sig mot exet Justin Timberlake – och stjärnan håller inte tillbaka på de hårda orden.

”Han gav ut sitt första album och använde ditt namn och anklagade dig för att vara orättvist mot honom”, skriver hon i det nu borttagna inlägget rapporterar Daily Mail.

I ett inlägg på Instagram, som nu tagits bort, riktar Britney Spears, 40, kritik mot sin mamma, syster och sitt ex – artisten Justin Timberlake.

Britney Spears skriver i inlägget att hon fick ”ett samtal från Jesus” om personer som hon känner ha svikit henne tidigare.

”Kära barn... din mamma delgav sin bok samtidigt som du behövde henne som mest... allt för vad? Kändisskap och uppmärksamhet”, skriver artisten i inlägget enligt Daily Mail.

Spears syftade till boken ”Through the Storm: A Real Story of Fame and Family in a Tabloid World” som hennes mamma gav ut 2008.

Piken mot exet

I inlägget fortsätter hon med att ge en känga till exet Justin Timberlake:

”Ditt ex gjorde samma sak... han gav ut sitt första album och använde ditt namn och anklagade dig för att vara orättvist mot honom”, skriver hon.

Stjärnorna dejtade mellan 1999 och 2002. Nyheten om att paret splittrats kom abrupt och strax efter började otrohetsrykten att spridas.

Samtidigt slog Justin Timberlake igenom stort som soloartist och flera av låtarna sades handla om hur Britney Spears krossat hans hjärta, skriver Daily Mail.

I artistens musikvideo till hitlåten ”Cry me a river” från 2002 användes även en Britney-lookalike.

Timberlake bad om ursäkt

I den omtalade dokumentären ”Framing Britney” som släpptes i februari 2021 togs musikvideon upp.

– Hon behandlades som att hon var skolans slampa och han var skolans quarterback. Han gjorde den där videon till ett vapen för att ge henne skulden att förhållandet tog slut, sa New York Times-kritikern Wesley Morris i dokumentären.

Efter det gick Justin Timberlake ut kommenterade det hela.

”Jag beklagar djupt de tillfällen i mitt liv då mina handlingar bidrog till problemet, när jag pratade om sånt jag inte borde, eller inte stod upp för vad som är rätt”, skrev Timberlake på Instagram.

I inlägget riktar han sig direkt till både Britney Spears och även Janet Jackson och ber dem båda om ursäkt.

Timberlake blottade ett av Jacksons bröst under ett Super Bowl-uppträdande, något som ledde till att Jackson blev nästintill svartlistad från amerikansk radio och MTV.

Britney Spears hårda ord om familjen:

I en text på Instagram går hon till hård attack mot sina föräldrar Jamie Spears och Lynne Spears.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.