Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Britney Spears nya bakslag – fortsatt fast med pappan

Foto: ROB LATOUR / SHUTTERSTOCK EDITORIAL REX/IBL
Foto: BORIS ISSAEI / STELLA PICTURES/PACIFICCOASTNEWS

Britney Spears har fått sitt förmyndarskap förlängt med sex månader, fram till februari 2021.

Samtidigt fortsättet pappa Jamie Spears vara artistens förmyndare, trots att dottern velat byta till en oberoende part.

”Tack till er för allt stöd”, skriver Britney Spears på Instagram.

Britney Spears, 38, har varit omyndigförklarad sedan 2008, och har under majoriteten av tiden haft sin pappa Jamie Spears som förmyndare.

När Jamie Spears förra året drabbades av hälsoproblem fick artisten en vikarierande god man, Jodi Montgomery. Sedan pappan blivit frisk igen har Britney Spears dock uttryckt önskemål om att få fortsätta ha Jodi Montgomery som förmyndare, och skickat in ansökan via sin advokat om att få byta. I dokumenten framkommer det att Britney Spears ”starkt föredrar” Montgomery som förmyndare.

Britney Spears ord om stödet – efter beslutet

Förra veckan hölls nya förhandlingar om förmyndarskapet i en domstol i Los Angeles – och domaren har nu slagit fast att Britney Spears ska förbli omyndigförklarad minst sex månader till, fram till februari 2021. Domstolen har också bett henne att skicka in en ny ansökan om att byta ut Jamie Spears som förmyndare, men tills vidare behåller hennes pappa rollen.

Efter beslutet tackade Britney Spears sina fans på Instagram, samtidigt som hon reflekterade över tiden i karantän.

”Jag kan känna era hjärtan och jag vet att ni kan känna mitt. Tack till er för allt stöd”, skriver Britney Spears till en video på Instagram.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.