Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Britney Spears mystiska dansvideo till exets låt

Spears och Timberlake var ett av världens mest omksrivna par när det begav sig.
Foto: LOUIS LANZANO / AP
Bilder från klippet när Spears dansar till exets musik.
Foto: Instagram
Många fans är oroliga över artistens psykiska hälsa.
Foto: Instagram

Stjärnorna Britney Spears och Justin Timberlake var ett av världens mest omskrivna par i början av 2000-talet.

I en video på Instagram har nu Spears lagt upp ett klipp där hon dansar till exets musik. 

Men flera detaljer i videon får fansen att reagera. 

Fans har uttryckt en oro efter att Britney Spears, 39, postat ett inlägg där hon taggar sitt ex Justin Timberlake. I klippet har sångerskan filmat sig själv i vardagsrummet samtidigt som hon dansar till Jay-Z-låten ”Holy Grail” från 2013, där Timberlake medverkar på en låtrad. 

”Dansade i min svarta polotröja till Holy Grail förra veckan!!! JAG VET, polotröjor är SÅ JAG”, skrev hon under klippet och länkade till exets Instagram. 

”Så läskiga”

Efter att Spears postade videon har fansen reagerat över flera detaljer. Många är arga på sångerskan för att hon dansar till en låt av exet. Timberlake gjorde nämligen slut under dramatiska omständigheter i början av 2000-talet, efter att ha dejtat i flera år. 

Jag efter ett glas vin och taggar mitt ex på internet”, skriver ett fan under hennes dansklipp.

En annan har kommenterat:

Hennes videor är så läskiga. Jag hoppas verkligen att familjemedlemmar håller koll så att hon mår bra.” 

Julgranen förvirrar 

Flera fans har också reagerat över julgranen med julklappar som syns i bakgrunden av videon, vilket indikerar på att hon inte filmat dansen ”förra veckan”. 

Förra veckan!?  Med julgranen?? Ok.” 

Spears närvaro på Instagram har varit en källa till spekulation sedan hon plötsligt gick i ”pension” för snart två år sedan. Sedan dess har Instagram varit hennes enda offentliga plattform, men inläggen väcker ofta mer oro än glädje till följarna. Efter att hon försvann från rampljuset har många misstänkt att Spears publicerar gamla filmer och foton, något som hon själv förnekat flera gånger. 

Britney Spears har sedan 2008 varit under sin pappa Jamie Spears förmyndarskap, men har under en längre tid kämpat för att någon specialutbildad inom ämnet i stället ska ha ansvar för hennes ekonomi.


◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.