Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Britney Spears: Min pappa kallade mig fet

Se hela senaste avsnittet av ”Spoiler Alert”
Britney Spears i Sverige 2011.
Foto: ANNIKA AF KLERCKER
Britney Spears berättar om sin pappas hårda ord.
Foto: DDP SOCIALMEDIASERVICE / STELLA PICTURES/DDP IMAGES DDP SOCIALMEDIASERVICE

Britney Spears bryr sig om hur hon ser ut och berättar nu att hon har funderat på att göra en bröstförstoring efter att hon gått ner i vikt. 

Nu berättar världsartisten på Instagram att hennes pappa flera gånger sa till henne att hon var tjock. 

”Att vara den tjocka personen på scenen var inte kul”, skriver Spears. 

Britney Spears, 40, tog nyligen en liten paus från sociala medier men nu är hon tillbaka på Instagram och det med råge. 

Sedan hon blev fri från sitt förmyndarskap från sin pappa har världsartisten berättat om den mörka tiden då hon inte fick bestämma över sitt eget liv. 

Och nu gör hon det igen. 

”Min pappa sa alltid till mig att jag var fet och att vara den tjocka personen på scenen var inte kul. Det var förödmjukande”, berättar Britney Spears på Instagram. 

Artisten säger också att hon under den senaste tiden har funderat över att förstora sina bröst. Och att hon hade bokat en tid för konsultation. 

”Mina bröst är rätt små. Jag menar med en bra behå är de rätt bra men jag var nyfiken på vad en doktor skulle säga. Jag har tappat 7 pounds (3,2 kg) under de senaste sex månaderna och det är mycket för mig. Så nu är jag officiellt med i den lilla bröst-klubben”, fortsätter Britney Spears. 

Men mötet gick inte som det var tänkt – när hon väl dök upp fanns det nämligen ingen på plats och Britney Spears gick hem igen. 

”Jag har aldrig gått tillbaka igen”, fortsätter hon. 

Britney Spears berättar att hon bryr sig om hur hon ser ut men att det inte är det som är nyckeln till lyckan. 

”Jag tror att man kan vara lycklig även om man är smal, gammal, tjock eller vad som helst. Om du är lycklig och har bra energi är du 100 procent attraktiv. Lyckliga människor drar till sig ljus och det smittar och är attraktivt. Gud vet att hemligheten till min framgång aldrig var hur jag såg ut”.  

Artisten berättar också om en tid då hennes familj skickade henne till ett hem för att få psykisk vård och att hon där fick enorma mängder mediciner. 

”Du kan bli hjärndöd om du tar för mycket, det är hur starka de medicinerna är. De gjorde mig dum och ledsen och jag gick upp så mycket i vikt. Jag kände mig ful, arg och därför blev jag också sån”. 

https://www.instagram.com/p/CbgGb7gOP9r/?utm_source=ig_web_copy_link

Spears arga ord mot sin syster: 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.