Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Klart: Britney Spears kommer till Sverige

Foto: EL NUEVO DIA / ZUMAPRESS.COM/ALL OVER PRESS ZUMA PRESS
Foto: ERIK PENDZICH/REX/SHUTTERSTOCK / ERIK PENDZICH/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES

Britney Spears lämnar Las Vegas – för Sandviken.

I sommar uppträder den amerikanska stjärnan på Göransson Arena.

"Vi är otroligt glada och stolta", skriver Live Nation i ett pressmeddelande.

Britney Spears kommer till Sverige och Sandviken i sommar. Den 11 augusti tar den legendariska popikonen sin hyllade Las Vegas-show "Britney: Piece of Me" till Göransson Arena som en del i en Europa-turné.

Det blir sista gången som Britney Spears turnerar med showen.

"Vi är otroligt glada och stolta över att få välkomna en av de allra största till Sverige och Sandviken i sommar", skriver arrangören Live Nation i ett pressmeddelande.

"Britney: Piece of me" har spelats i fyra år på The AXIS på Planet Hollywood Resort & Casino och har fått fina recensioner och en mängd priser.

Britney Spears, som slog igenom med den Max Martin-producerade "...Baby one more time", har sålt nära 150 miljoner skivor världen över. Totalt har hon släppt nio album.

Biljetterna till Britney Spears släpps lördag den 27 januari kl 9.00 på Live Nations sajt.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.