Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Britney Spears inre kamp – kvinnliga tipset till fansen

Britney Spears är intresserad av personlig utveckling.
Foto: DDP SOCIALMEDIASERVICE / STELLA PICTURES/DDP IMAGES DDP SOCIALMEDIASERVICE
Britney Spears tar hjälp av coach för självkänslans skull.
Foto: KAY BLAKE / ZUMA PRESS/IBL

Britney Spears har kämpat med problem med självkänsla och självförtroende, och tagit hjälp av en hälsocoach.

Nu tipsar artisten om en bok som har hjälpt henne att bli mer säker i sin kvinnlighet.

”Det är en arbetsbok som hjälper att stärka alla aspekter av ens kvinnlighet.... Jag har bara studerat de kapitel som jag har mest nytta av!!”, skriver Britney Spears på Instagram.

Britney Spears, 38, har fastnat för självhjälpsboken ”The inner goddess makeover”, av Tanishka, och vill nu tipsa sina följare om den. Artisten menar att den har gjort att hon kunnat ”stärka sin kvinnlighet”.

”Jag lovar... det här är en bra!! Det är en arbetsbok som hjälper att stärka alla aspekter av ens kvinnlighet.... Jag har bara studerat de kapitel som jag har mest nytta av!!”, skriver Britney Spears på Instagram.

Britney Spears bot mot dålig självkänsla – hälsocoach

Artisten har tidigare berättat att hon kämpar med problem med både självkänsla och självförtroende, och att hon till och med kopplat in en hälsocoach. Detta då Spears tror att hennes brist på självförtroende gjort henne kutryggig, något som nu gör att hon vill rätta till hållningen på nytt.

”Kroppsspråk är allt! Sättet man pratar med sig själv och för sig själv kan påverka humöret... Jag har problem med självkänslan så jag blir krum”, skrev hon på Instagram och fortsatte:
”De här poserna hjälper mig att bli starkare varje dag och det är ganska roligt att göra dem. Jag känner mig så annorlunda varje gång jag gör dem”.

https://www.instagram.com/p/CFdO3poAvZW/

Britney Spears råkade bränna ner sitt gym:

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.