Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Britney Spears inlagd på klinik för psykisk ohälsa

Britney Spears har lagt in sig själv på en klinik för psykisk ohälsa. Foto: CHRIS PIZZELLO / AP / TT NYHETSBYRÅN

Britney Spears har lagts in på en klinik för psykisk ohälsa, skriver TMZ.  

Stjärnan ska enligt nöjessajtens uppgifter vara att hon mår dåligt över sin pappas hälsotillstånd. 

Britney Spears, 37, har tidigare ställt in sin show ”Domination” för att ta hand om sin svårt sjuke far, Jamie Spears, 66. 

Enligt TMZ har han genomgått två magoperationer och blir inte bättre. 

Nöjessajten skriver att Britney Spears går igenom en jobbig tid och enligt sajtens källor har hon lagt in sig själv på en klinik för psykisk ohälsa. 

Hon blev inlagd för en vecka sedan och ska stanna kvar i 30 dagar, skriver TMZ. 

En källa till People säger att ”Britney bara behöver fokusera på sig själv”. 

”Att hennes pappa är sjuk har tagit hårt på henne. Han dog nästan och genomgick en till operation för några veckor sedan. Han mår inte bra. De är så nära och det har varit mycket. Det är inget dramatiskt som pågår med henne – hon har bara insett att hon behöver ta tid till att se efter sig själv”, fortsätter källan.

När sångerskan i januari meddelade att hon ställer in sina planerade shower i Las Vegas skrev hon på Instagram: 

”För några månader sedan blev min pappa inlagd på sjukhus och var nära att dö. Vi är alla så tacksamma för att han överlevde, men han har fortfarande en lång resa framför sig. Jag måste ta det svåra beslutet att lägga all min uppmärksamhet och energi på familjen nu”.

Jamie Spears har tagit hand om Britneys ekonomi 

På Instagram skriver hon själv på onsdagen: 

”Vi behöver alla ta lite tid för ”me time”. 

https://www.instagram.com/p/BvziBzUgQoz/

Sedan 2008 är det Jamie Spears som har skött om Britney Spears ekonomi efter att stjärnan fick ett sammanbrott. Enligt TMZ hade artistens problem att göra med bipolär sjukdom. 

Britney Spears förlorade tillfälligt vårdnaden om sina två söner, Sean Preston och Jayden James. Hennes pappa Jamie Spears blev en en slags förmyndare för henne, ”conservator”, som kan liknas vid god man i Sverige.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.