Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Britney Spears i bittert bråk med exmaken

Britney Spears låter pappan föra hennes talan i det bittra pengabråket.
Foto: VARIETY/REX/SHUTTERSTOCK / VARIETY/REX/SHUTTERSTOCK/IBL REX FEATURES
Kevin Federline ger inte upp i sin kamp om att få ett större underhåll.
Foto: JILL JOHNSON / STELLA PICTURES JPI
Spears har varit i ett förhållande med Sam Asghari, 23, sedan 2016.
Foto: PLANET PHOTOS / STELLA PICTURES SUPPLIED BY PLANET PHOTOS

Britney Spears exmake Kevin Federline begär mer pengar till underhåll. 

I dagsläget betalar Spears drygt 160 000 kronor till exmaken. 

Federline tycker inte att det är tillräckligt för att ta hand om deras två gemensamma barn Sean Preston och Jayden, enligt sajten TMZ.

De forna makarna Britney Spears, 36, och Kevin Federline, 39, är i ett bittert bråk om pengar. Federline hävdar att hans nuvarande underhåll inte räcker till för att ta hand om deras söner på bästa sätt, enligt TMZ. 

Federlines advokat skickade ett brev till Britney Spears far James Spears, där han föreslog ett möte för att prata om underhållet. Enligt källor till TMZ påstod advokaten att Britneys framgångar med utsålda shower i Las Vegas ska ha inneburit att pojkarnas livsstil har ändrats. 

Federline anser att det nuvarande underhållet inte räcker till för att upprätthålla den vardag sönerna har hemma hos Spears. Men James Spears avslog hans önskan och hävdade bestämt att Britney tar hand om sina söner på samma sätt som hon alltid har gjort. 

LÄS MER: Så styr pappan Britney Spears liv med järnhand 

Fick 10,7 miljoner vid skilsmässan

Britney Spears har under åren 2013-2017 haft inte mindre än 248 konserter i Las Vegas under shownamnet "Britney: Piece of Me". Sedan i fjol har Britney turnerat runt i världen med en show som ska spegla hennes framgångsrika Vegas-show. I sommar kommer showen till Sverige. Närmare bestämt till Göransson Arena i Sandviken. 

Britney och Kevin gifte sig 2004 och skilde sig tre år senare. Under deras tid som gifta lanserade de dokusåpan "Britney and Kevin: Chaotic". I fem avsnitt fick tittarna en inblick i parets liv. Serien utspelar från tiden de började dejta och fram tills bröllopet.

Enligt Page Six fick Federline drygt 10,7 miljoner kronor vid skilsmässan och ett månatligt underhåll på cirka 160 000 kronor.    

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.