Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Britney Spears hemliga brev – vädjade om hjälp

Sanningen bakom den nya filmen om Britney Spears
Britney Spears skrev brev till Sharon Stone.
Foto: SIPA USA / STHANLEE MIRADOR/SIPA USA SIPA USA
Sharon Stone.
Foto: BESTIMAGE / STELLA PICTURES / FAMEFLYNET FAMEFLYNET FRANCE

Britney Spears vädjade om hjälp till Sharon Stone strax innan hon hade sitt offentliga sammanbrott och rakade av sig håret 2007.

Det berättar skådespelaren i ”The Kelly Clarkson Show”.

– Hon behövde hjälp och jag behövde hjälp, säger Sharon Stone i programmet.

Tidigare i veckan delade artisten Britney Spears, 39, med sig av bilder på kvinnor som inspirerat henne genom åren. En av kvinnorna hon delade en bild på var skådespelaren Sharon Stone, 63.

När 63-åringen gästade ”The Kelly Clarkson Show” frågade programledaren Kelly Clarkson, 38, vad stjärnorna har för koppling till varandra.

Sharon Stone avslöjar i programmet att Britney Spears kontaktade henne kort innan hennes offentliga sammanbrott 2007 då hon rakade av håret inför flera paparazzis.

– Britney skrev ett väldigt långt och viktigt, gripande brev till mig under en svår tid i hennes liv, under den tiden då folk la märkte till det, när hon rakade av sig håret. Hon ville ha min hjälp, berättar Sharon Stone i programmet enligt Fox News.

Kunde inte hjälpa

Men Sharon Stone själv gick igenom en tuff period i sitt liv och kunde därför inte hjälpa Britney Spears.

– Jag var i en svår tid i mitt liv och jag kunde inte hjälpa mig själv. Men sanningen här är att vi båda behövde hjälp. Hon behövde hjälp och jag behövde hjälp.

Sharon Stone fortsätter i programmet: 

– Det är väldigt svårt att vara en framgångsrik kvinna och inte ha någon som kontrollerar dig, tar din ekonomi och tar hand om dig. Det är en enorm brytpunkt och det kommer till en punkt då du går sönder.

Britney Spears ord efter tystnaden på Instagram

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.