Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Britney Spears får mindre vårdnad om sina barn

Britney Spers har kämpat med psykisk ohälsa under året. Foto: SPLASH NEWS / SPLASH NEWS
Kevin Federline, 41, och Britney Spears, 37, har två söner ihop. Foto: MATT BARON/BEIMAGES / ALL OVER PRESS SWEDEN BERLINER
Britney Spears får nu 30 procent av vårdnaden av sönerna. Foto: CHRIS PIZZELLO / AP TT NYHETSBYRÅN

Britney Spears, 37, får mindre vårdnad om sina två söner. 

Popstjärnan har nu fått 30 procent av vårdnaden medan exmaken Kevin Federline har 70 procent, rapporterar TMZ.

Exmakarna har tidigare haft delad vårdnad om sönerna Sean Preston, 13, och Jayden James, 12, men enligt TMZ har Britney Spears, 37 och Kevin Federline, 41, nu kommit överens om att Federline nu ska ha pojkarna oftare.

Enligt domstolshandlingar som sajten TMZ har tagit del av ska Kevin Federline ha sönerna 70 procent av tiden medan Britney Spears har dem 30 procent.

Redan augusti förra året började Federline att ha pojkarna mer. Däremot ville exmakarna se så att allt fungerade bra innan de formellt tog beslutet att ändra på uppdelningen av vårdnaden.

Blev inlagd för psykisk ohälsa

Under det gångna året har Britney Spears kämpat med sin mentala hälsa då bland annat medicinerna hon tog slutade att fungera, skriver TMZ.

I april i år blev Britney Spears inlagd på en klinik för psykisk ohälsa. Anledningen ska då ha varit att hon var orolig för sin svårt sjuke pappa.

”Att hennes pappa är sjuk har tagit hårt på henne. Han dog nästan och genomgick en till operation för några veckor sedan. Han mår inte bra. De är så nära och det har varit mycket. Det är inget dramatiskt som pågår med henne – hon har bara insett att hon behöver ta tid till att se efter sig själv”, sa en källa till People när den 37-åriga popsångerskan blev inlagd.

Fans blev oroliga

Rykten om att hon hölls inspärrad på rehab mot sin vilja började även cirkulera och många fans blev oroliga.

Men stjärnan gick sedan ut på Instagram och slog tillbaka mot alla rykten.

”Min situation är unik, men jag lovar att jag gör vad som är bäst för tillfället. Ni kanske inte vet det om mig, men jag är stark och jag står upp för vad jag vill. Er kärlek och hängivenhet är fantastisk, men det hag behöver just nu är lite privatliv för att handskas med de svåra saker som livet kastar åt mitt håll just nu. Om jag kan få göra det, skulle jag vara för evigt tacksam. Älskar er.”, skrev hon på Instagram.