Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Britney Spears första ord efter hälsokollapsen

Foto: BIAG / STELLA PICTURES BACKGRID US
Foto: CHRIS PIZZELLO / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: (C) PELLE T NILSSON / STELLA PICTURES

Britney Spears berättar nu – efter den svåra tiden.

Uppgifter om stjärnans hälsotillstånd och rykten om att hon skulle hållas inspärrad på rehab mot sin vilja har fått fansen att oroa sig och agera med demonstrationer.

Nu väljer stjärnan själv att berätta på sociala medier om den senaste tidens turbulens:

”Jag försöker få en stund för mig själv, men allt som händer gör det bara svårare för mig.”, skriver hon på Instagram.

Under våren kom beskedet att Britney Spears, 37, hade lagt in sig själv på en klinik för psykisk ohälsa. Stjärnan meddelade själv genom sociala medier att hon fattade beslutet på grund av den svåra tiden efter att hennes pappa Jamie Spears, 66, blivit sjuk. 

”För ett par månader sedan så hamnade min pappa på sjukhus och var nära att dö”, berättade Britney Spears på Instagram tidigare i år och hon ställde därefter in allt för att kunna vara tillsammans med familjen.

Popstjärnan har fått stöd från sin omgivning och när stjärnan lämnade rehab inför påsken fanns pojkvännen Sam Asghari, 25, vid hennes sida.

Men bilderna har väckt oro bland fansen och enligt uppgifter till TMZ ska hälsokrisen ha uppstått efter ett misslyckat byte av mediciner som enligt uppgiftslämnare till nyhetssajten ska ha gjort Britney Spears ”instabil”. De skriver att hon ”slutligen vägrade samarbeta med läkarna.”

Fansen demonstrerade: ”Släpp Britney”

Samtidigt har flera av stjärnans fans valt att demonstrera utanför West Hollywood City Hall efter att det ryktades om att hon hölls inspärrad mot sin vilja, skriver Variety. På plakaten som fansen höll i händerna ska det bland annat att stått skrivet ”Sanningen kommer att få henne frisläppt” och ”Släpp Britney” bland annat.

Efter alla olika uppgifter har popstjärnan nu själv valt att lägga ut en video på sin Instagram-sida dr hon slår tillbaka mot alla rykten.

”Jag ville bara säga hej, eftersom saker som sägs har helt tappat kontrollen. Wow! Det är rykten, det är dödshot mot min familj och mitt team och bara så många galna saker som sägs. Jag försöker få en stund för mig själv, men allt som händer gör det bara svårare för mig. Tro inte på allt som du läser och hör.”, skriver hon i inlägget.

https://www.instagram.com/p/BwnqpG5g7qn/

Britney Spears: ”Jag är stark”

Britney Spears berättar i filmen att att hon går igenom en svår och stressad situation, men att hon mår bra och vill lugna alla som är oroliga att hon snart kommer att vara tillbaka.

”Min situation är unik, men jag lovar att jag gör vad som är bäst för tillfället. Ni kanske inte vet det om mig, men jag är stark och jag står upp för vad jag vill. Er kärlek och hängivenhet är fantastisk, men det hag behöver just nu är lite privatliv för att handskas med de svåra saker som livet kastar åt mitt håll just nu. Om jag kan få göra det, skulle jag vara för evigt tacksam. Älskar er.”, avslutar hon inlägget.