Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Britney Spears brände ner sitt gym – nu visar hon

Britney Spears brände ner sitt gym – nu visar hon
Britney Spears brände ner sitt gym av misstag.Foto: DDP SOCIALMEDIASERVICE / STELLA PICTURES/DDP IMAGES DDP SOCIALMEDIASERVICE
Världsstjärnan delar gärna med sig av träningstips.Foto: STELLA PICTURES/GOFF PHOTOS

Britney Spears råkade bränna ner sitt hemmagym, efter att ha tänt några prydnadsljus.

Nu är artisten tillbaka i gymmet – och berättar för fansen vad som har hänt sedan den farliga olyckan.

– Jag är i mitt gym i dag, och ja, det är det gymmet som jag brände ner. Det är fortfarande inte helt fixat än, säger Britney Spears i en video på Instagram.

Det var i april som Britney Spears berättade att hon hade råkat bränna ner sitt hemmagym, efter att ha lämnat några ljus tända i rummet.

– Hej allihopa, jag är i mitt gym just nu. Jag har inte varit här på typ sex månader, för jag brände tyvärr ner mitt gym. Jag hade två ljus, och det ena ledde till det andra, och jag brände ner det. Jag har bara två olika redskap kvar, berättade Britney Spears i videon på Instagram.

Nu är Britney Spears tillbaka i sitt hemmagym, och ger nyfikna fans en uppdatering på hur det går för henne i restaureringen efter branden. Än är gymmet inte tillbaka till hur det var, men verkar vara i tillräckligt gott skick för att kunna träna där.

– Hej på er! Jag är i mitt gym i dag, och ja, det är det gymmet som jag brände ner. Det är fortfarande inte helt fixat än, men det börjar arta sig, säger Britney Spears i en Instagram-video som hon publicerade under helgen.

Britneys uppmaning till fansen

Därefter börjar artisten – i sin karaktäristiska träningslook med korta shorts, slarvig tofs och utsmetat ögonsmink – ge sina bästa tips för att få en så fast rumpa som möjligt.

I inlägget uppmanar hon också alla att ta hand om sig själva så gott det går.

”Jag hoppas att ni alla tar hand om er själva och håller er friska... det är också väldigt viktigt att lära sig meditera och stretcha för att få klarhet. Håll er i säkerhet mina vänner och Gud välsigna er”, skriver Britney Spears på Instagram.

https://www.instagram.com/p/CB6QdQfggi8/

 

De största skandalerna i Britney Spears karriär:

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.