Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Britney Spears bilddrag efter avslöjade graviditeten

Ur arkivet: Hårda orden om förmyndarskapet
Britney Spears med en hund.
Foto: DDP SOCIALMEDIASERVICE / STELLA PICTURES/DDP IMAGES DDP SOCIALMEDIASERVICE
Britney Spears väntar barn, enligt henne själv.
Foto: CHRIS PIZZELLO / AP TT NYHETSBYRÅN

Britney Spears och pojkvännen Sam Asghari väntar barn, har de tidigare berättat. 

Och sedan avslöjandet har världsstjärnan haft en viss bildstrategi på Instagram. 

”Gör er redo”, skriver Spears. 

Det var i mitten av april som Britney Spears, 40, berättade att hon och pojkvännen Sam Asghari, 28, väntar barn tillsammans. 

”Jag gick ner i vikt innan min resa till Maui, bara för att gå upp det igen. Jag tänkte: Men gud, vad har hänt med min mage? Min man sa att jag bara var mat-gravid. Så jag tog ett graviditetstest...Och ja... jag ska få barn”, skrev hon då. 

Även pojkvännen berättade då om beskedet. 

”Giftermål och barn är en naturlig del av en stark relation fylld med kärlek och respekt. Faderskap är något som jag alltid har sett fram emot och som jag inte tar lätt på. Det är det viktigaste jobbet jag någonsin kommer att göra”, skrev han på Instagram. 

Britney Spears delar ofta och gärna med sig av bilder och videor på sig själv på Instagram i olika outfits och danser. Men sedan hon gick ut med sin graviditet har många av uppdateringarna varit med bilder och videos hon tagit innan graviditeten. 

”Den här videon är från innan jag var gravid och jag har typ 40 mera modevideos så gör er redo”, skriver Britney Spears till en film där hon snurrar runt i en randig långklänning. 

https://www.instagram.com/p/CdW-gskM616/

Britney Spears kastade kläderna

I veckan delade hon också med sig av bilder där hon är spritt språngande naken – flera gånger. 

”Underskatta aldrig makten av att kunna göra det själv och ta bilder med en selfiepinne. Det här fotot är taget innan det var en bebis inuti mig”, skriver Britney Spears till en de avklädda bilderna där hon håller för sina bröst. 

https://www.instagram.com/p/CdWiya8uhtq/?utm_source=ig_web_copy_link

Hårda orden till systern: 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.