Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Britney Spears avslöjande ord om exet Justin Timberlake i videon

Brtiney Spears.
Foto: ROB LATOUR/SHUTTERSTOCK / SHUTTERSTOCK EDITORIAL TT NYHETSBYRÅN
Justin Timberlake.
Foto: BRAD BARKET / AP TT NYHETSBYRÅN

De hade en oerhört uppmärksammad och uppslitande separation.

Men det hindrar inte Britney Spears från att gå loss på Instagram till en av Justin Timberlakes låtar.

– Den mannen är ett geni, skriver artisten till inlägget där hon går loss rejält.

Britney Spears och Justin Timberlake var för 20 år sedan det hetaste paret som gick omkring i två par skor.

Men kärleken tog slut och deras uppbrott blev följaktligen en följetong i press, radio och tv. Det skrevs spaltkilometer om de forna Disney channel-kollegornas uppbrott.

Men mycket vatten har hunnit rinna under de berömda broarna och i dag verkar Britney Spears ha ett avslappnat förhållande till sitt ex.

Britney dansar loss

I en video som sångerskan lagt ut på Instagram dansar hon nämligen loss till ingen mindre än - Justin Timberlake.

– Det här är min version av Snapchat, TikTok, eller valfri cool grej man ska hålla på med nu för tiden, skriver hon till inlägget.

Britney Spears fortsätter med att förklara att hon egentligen inte dansar, utan bara är uttråkad och lattjar runt.

Sedan kommer dock hyllningen till mannen som hon bröt upp med för två decennier sedan. Samtidigt som hon förklarar låtvalet.

Britney: ”En av världens största separationer”

– Jag vet att jag hade en av världens största separationer från den här killen för 20 år sedan... Men hey, den där mannen är ett geni!!! Fantastisk låt JT! Dom som fattar vet att den är riktigt bra!

Inlägget hyllas givetvis av en rad av hennes följare och fans. Något som verkar ha tagit skruv hos stjärnan, för inte långt efter den första ex-pojkvänsdansen kom ytterligare en post där Britney Spears fortsatte att gå loss till Justin Timberlake.

Vad huvudpersonen för hyllningen tycker om det hela är ännu okänt. Fortsättning lär följa. I Britney Spears värld står det aldrig still speciellt länge.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.