Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Britney Spears avslöjande efter fansens frågor: ”Oops”

Foto: CHRIS PIZZELLO / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: CHRIS PIZZELLO / AP TT NYHETSBYRÅN

Britney Spears har bidragit till flera partyhits som spelats på världens discoscen. 

Men själv är hon nästan aldrig ute och roar sig. 

Det berättar hon under en frågestund på Instagram.

Britney Spears ligger bakom hitlåtar som ”Toxic”, ”Baby one more time” och ”Oops! I did it again”. Låtarna har spelats frekvent i världens alla hörn och klubbar, men artisten själv ligger lågt med att bekanta sig med utelivet. 

Under en frågestund på Instagram med sina fans fick hon frågan vilken som var den senaste stora festen hon var på. Artisten fick då gå tillbaka fyra år i minnesarkivet, när hon bodde i Las Vegas mellan 2013 och 2017, för att komma fram till ett svar.  

”Det var förmodligen för tre eller fyra år sedan. Och det var på en klubb som heter XS och jag dansade med en vän”, sa Britney i videon enligt Female First

Efter att frågestunden spelats in verkade Britney Spears ha tänkt till lite extra och kompletterade frågan med att skriva en text till videon om att hon faktiskt varit ute två gånger under den perioden. 

”Pssss jag tror jag gick ut två gånger i Vegas.... Oops!”. 

Föredrar Happy Meal

Frågestunden kom inte bara att handla om Britney Spears discovanor. Artisten avslöjade även att hennes favoritmärke när det kommer till parfym är Tom Ford, favoritbutik Nordstrom och att hon beställer Happy Meal när hon är på McDonald's. 

”Gillar jag McDonald's eller Burger King? Jag föredrar definitivt ett Happy Meal”. 

Spears berättade också att hennes religiösa tro varit fram och tillbaka. Hon växte upp som baptist, men började sedan studera Kabbala. 

”Så jag går fram och tillbaka. Men jag tror på att det finns en Gud”. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.