Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Britney rasar mot ny Netflix-dokumentär

Hintar om att berätta mer i framtiden.
Brtiney Spears tycker inte om att det gjorts en ny dokumentär om förmyndskapstvisten.
Foto: ROB LATOUR / SHUTTERSTOCK EDITORIAL REX/IBL
Foto: Shutterstock

I en ny dokumentärfilm om Britney Spears förmyndarskap har dokumentärmakaren fått klara sig utan direktlina med huvudpersonen – trots idoga försök.

När en första trailer till filmen släpptes i dag fick den snabbt mothugg av personer i popstjärnans nära krets.

– Den är gjord utan hennes medgivande eller medverkan, säger en källa till Page Six.

Netflix-dokumentären ”Britney vs Spears” släpps nästa vecka.

Dokumentären kommer, vilket namnet också antyder, skildra den 13 år långa förmyndarskapstvisten mellan popstjärnan Britney Spears och hennes pappa Jamie Spears.

Trots idoga försök har dock inte dokumentärmakaren, Erin Lee Carr, lyckats få filmens huvudperson att medverka i dokumentären.

– Jag hoppades och jag bad till dokumentärgudarna. Jag försökte flera gånger kontakt henne, men jag fick förlika mig vid att det skulle vara osannolikt, säger Lee Carr till LA Times.

Inte heller någon annan ur Spearsfamiljen medverkar, men dokumentärmakaren har antytt att en ”konfidentiell rapport” kommer att avslöjas i filmen. Rapporten ska ha kommit i deras ägo genom en läcka nära familjen, skriver New York Post.

Britney rasar mot nya dokumentären

Samtidigt kommer de få svårt att vinna Britney Spears gunst. Hon har tidigare avstått från att ta del av dokumentären ”Framing Britney Spears”, som även den tar avstamp i förmyndarskapstvisten. Och nu säger en person nära popstjärnan att hon inte uppskattar att det släppts en ny dokumentär om hennes liv.

– Det är ytterligare en icke-auktoriserad dokumentär som är gjord utan hennes medgivande eller medverkan, säger källan till Page Six.

Parallellt pågår den juridiska tvisten om förmyndarskapet. Hennes advokat har bifogat nya dokument till processen, som de menar talar för att pappa Jamie ska fråntas förmyndarskapet omedelbart. Detta ska tas upp i rätten dagen efter dokumentärens premiär.

Britney Spears glädje – har förlovat sig

Tredje gången gillt med 27-åriga dansaren.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.