”Bridgerton” pausar inspelningen av säsong två

Inspelningen av den andra säsongen av ”Bridgerton” har stoppats.
Foto: SPLASHNEWS.COM / STELLA PICTURES / SPLASH NEWS
Det finns inga uppgifter om när inspelningen kan återupptas.
Foto: SPLASHNEWS.COM / STELLA PICTURES / SPLASH NEWS

Inspelningen av Netflix-succén ”Bridgerton” har pausats. Anledningen ska vara att två personer i produktionen testats positivt för covid-19. 

Det finns ännu inga uppgifter om när inspelningen kan fortsätta, enligt EW.

Det ska ha brutit ut coronasmitta bland produktionen på inspelningen av säsong två av ”Bridgerton” och serien, som spelas in i Storbritannien, är just nu stoppad på obestämd tid. 

Enligt Deadline var det under torsdagen som en person testades positivt för coronaviruset – och två dagar senare, på lördagen upptäcktes ytterligare ett fall. 

Det är ännu oklart om det rör sig om en skådespelare eller om det är någon annan i produktionen som har testats positivt för viruset, enligt anonyma uppgifter till EW. 

Första säsongen en succé

”Bridgerton”, som produceras av Shondaland för Netflix, är baserad på Julia Quinns bästsäljande serie – som handlar om familjerelationer och äktenskapsdrama hos familjen ”Bridgerton” i England. Den första säsongen blev en succé och Netflix mest visade serie någonsin. I april bekräftade även produktionen att de planerar för en säsong 3 och 4. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.