Brandkåren larmad – till Carolas hemliga konsert

Här överraskar Carola kronprinsessan med födelsedagssång
Carola fick besök av brandkåren under en hemlig föreställning.
Foto: Instagram
Den privata spelningen var ett firande för Sveriges hästhoppningslandslag som nyligen vann OS-guld i Tokyo.
Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES/JARI KANTOLA JARI KANTOLA
Carola på Södra Teatern under invigningen av Stockholm Pride i somras.
Foto: ERIK SIMANDER/TT / TT NYHETSBYRÅN
Carola och expojkvännen Jimmy Källqvist.
Foto: Karin Törnblom / IBL

Carola Häggkvist skulle ha en hemlig konsert.

Men det hela slutade med att brandkåren fick rycka ut till lokalen.

”Alltid händer det nåt”, konstaterar artisten själv i ett inlägg på Instagram.

En av de som allra flitigast har åkt runt och gjort mindre spelningar under sommaren är Carola. Bland annat har hon spelat för hela kungafamiljen på Solliden på Öland.

När hon i helgen höll en mer privat konsert blev det dock större pådrag än önskat.

”Hemligt gig igår natt - som blev till dag! Rökmaskinen hade visst börjat leva sitt eget liv i den lilla lokalen för 18 pers i ’nattklubben’ på Villa Pauli så att brandkåren fick rycka ut!”, skriver artisten i ett Instagram-inlägg. 

Firade OS-guldmedaljörer

På bilderna syns Carola tillsammans med hela brandstyrkan. På ett par andra bilder syns artisten tillsammans med de som förefallet ha varit kvällens huvudpersoner: Inga mindre än nyblivna OS-guldmedaljörerna i hästhoppning, Malin Baryard-Johnsson och Peder Fredricson. 

”Grattis käraste guldmedaljörer Malin & Peder för era insatser i Tokyo och för att jag fick vara med att fira er STORA OS-vinst. Vilken fantastiskt firande det blev!”, skriver Carola vidare i sitt inlägg.

”Självklart var Lasse Holms TOKYO med på låtlistan. ( Säg mig var du står och Stormvind + en personlig gratulations sång”, tillägger hon.

Carola Häggkvist, 54, har trots pandemin haft ett hektiskt år som inleddes TV4-programmet ”Let's dance” – ett program hon tvingades hoppa av på grund av hälsoskäl. Enligt Carola själv ska det ha rört sig om utmattningssyndrom. 

Carolas tid efter avhoppet från ”Let's dance”

På sociala medier har artisten sedan delat med sig av sin resa tillbaka efter den intensiva tiden. Bland annat har hon seglat i Kroatien tillsammans med dottern Zoe under sommaren.

”Kan knappt komma ihåg då jag var ledig på det här sättet! Så avkopplande. Att få vara nära havet, med vänner, i sol & regn, bastubad och glada skratt, solnedgångar och goda samtal”, skrev hon då i ett inlägg. 

Nyligen skrev Carola också öppet i ett ärligt inlägg om sin längtan efter kärlek:

”Tror mig veta att jag i långa loppet skulle bli mer tillfreds i tvåsamhet i framtiden än att vara och bära allt själv. Inte minst för barnens skull så är det fint med två vuxna i ett hem, det tror jag på!”, skrev artisten som 2019 gick skilda vägar med tidigare pojkvännen Jimmy Källqvist.

https://www.instagram.com/p/CS2c-K6CGUF/
Carolas solsemester efter tuffa våren

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.