Foto: Kanal 5Foto: Kanal 5
 Foto: Kanal 5
Foto: Kanal 5Foto: Kanal 5
 Foto: Kanal 5

Bråket som får "Arga Snickaren" att ändra sig

Publicerad

Tommy Nilsson och Anders Öfvergård ryker ihop rejält i kvällens avsnitt av "Arga snickaren VIP".

När Anders Öfvergård ser att Tommy Nilsson skjuter upp saker brister det.

– För mig är det kvalificerat skitsnack. Vi går runt någonting hela tiden. Du är ju inte förändringsbenägen, säger han.

I kvällens avsnitt av "Arga snickaren VIP" hjälper Anders Öfvergård Tommy Nilsson och Linda Olsson med deras hus i Åkersberga. Mycket behöver fixas då paret inte gjort någonting åt huset sedan de köpte det för två år sedan.

När Anders Öfvergård ser att Tommy Nilsson fortsätter att skjuta upp saker brister det.

 

LÄS MER: Anna Book: Arga snickaren förstörde min lägenhet

 

– Det funkar ju inte, vad är det som gör att du inte vill förändra ditt beteende?, säger Anders Öfvergård i programmet.

– Jag har väl inte sagt att jag inte vill förändra mig. Men jag är faktiskt otroligt nöjd med var jag är, svarar Tommy Nilsson.

Bråket fick Anders Öfvergård att ändra stil

Det är inget som Anders Öfvergård köper.

– För mig är det kvalificerat skitsnack. Vi går runt någonting hela tiden. Du är ju inte förändringsbenägen.

– Oj, oj, oj, Anders. Jo jag är villig och benägen att förändra saker i mitt liv. Men du säger att jag inte är det. Ska jag ge dig ett tips Anders? Om man inte når fram som jag känner att du inte gör till mig, byt frekvens.

Efteråt inser Anders Öfvergård att han har gått på för hårt.

– Han sluter sig och jag når honom inte.

 

LÄS MER: Anna Books nya bevis mot Arga snickaren

 

Stämningen blir bättre

Därefter byter Anders Öfvergård stil och då blir stämningen bättre.

– När man märker att det man inte gör fungerar då måste man ändra sig. Det gäller mig, Tommy, Linda och oss alla. Det är jobbigt att göra men också härligt.

– Det jobbiga med det här programmet är att vi har så kort tid på oss. Och det är svåra frågor, speciellt om mönstret sitter djupt inrotat som det gör för Linda och speciellt för Tommy.

"Arga snickaren vip" sänds på Kanal 5 klockan 20.00 på onsdagar.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag