Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bråket i ”Paradise hotel”: ”Hon bara började skrika”

Arvid Stenbäcken menar att han försökte hjälpa Erica med spelet.
Foto: TV3
Erica Lindgren väljer att lämna rummet.
Foto: TV3
Det blir en hetsig diskussion i kvällens avsnitt av ”Paradise hotel”.
Foto: TV3
Arvid Stenbäcken menar att Erica Lindgren spelar spelet för hårt.
Foto: TV3

Det blir en hetsig diskussion i kvällens ”Paradise hotel” när Arvid Stenbäcken försöker ge Erica Lindberg spelråd.

Han menar att Erica går på för hårt och diskussionen urartar snabbt.

– Vi fick aldrig prata till punkt hon bara började skrika, säger Arvid Stenbäcken.

I kvällens avsnitt av ”Paradise hotel” är det dags för säsongens första ”Pandoras ask”, där deltagaren Erica Lindberg, 22, får det ganska hett om öronen.

22-åringen blir utnämnd till den tjej som den nya jokern, Ida Melbi, litar minst på och kräver direkt en motivation. Något som Arvid Stenbäcken, 26, anser inte var smart gjort. Arvid förklarar senare i avsnittet för Erica att han tycker att hon inte borde ha gått på så hårt, att hon är den som spelar hårdast och säger att det kan komma att slå tillbaka mot Erica själv senare.

– Jag försökte hjälpa henne lite på traven genom att förklara att man bara ska försöka hålla en så låg profil som möjligt under en ”Pandoras ask” för att vara så omtyckt av gruppen, säger Arvid Stenbäcken och fortsätter:

– Men den här kritiken gick inte fram riktigt.


Arvid Stenbäcken: ”Inte ett uns av självkritik”

Diskussionen hettar snabbt till. Arvid Stenbäcken berättar att han blev väldigt frustrerad när han försökte nå fram men upplevde att i stället fick mothugg. 

Han menar att han försökte komma med konstruktiv kritik och hjälpa Erica, dels med sin egen erfarenhet efter tidigare säsong av ”Paradise hotel” och många ”Pandoras ask” i bagaget. Kritik som han menar att Erica inte mottog för fem öre.

– Det fanns inte ett uns av självkritik så jag kände att varför lyssnar du inte i stället, det är inte bra att få 20 frågor första Pandoras eller framför allt inte vara så hård mot den nya tjejen, säger Arvid Stenbäcken.


Erica Lindgren håller inte med

Något som Erica inte håller med om. Upprört skriker hon att hon inte bryr sig om att han har varit med tidigare och menar att åker hon ut så gör hon det.

– Arvid tycker att jag spelar för mycket, han tycker att jag pratar för mycket taktik med alla och att jag försöker att ha kontroll över alla i huset, vilket jag inte tycker stämmer, säger Erica Lindberg i programmet.

Diskussionen slutar med att Erica lämnar rummet. I stället sover hon ensam ute i hängmattan och torkar tårarna.

– Alltså jag slickar inte någon i arslet så om jag inte tycker att jag har gjort något fel då ber inte jag om ursäkt, och då får det vara så, säger Erica Lindberg i programmet.

Erica Lindberg säger till Expressen:

– Jag tog åt mig jättemycket av råden, han kan ha rätt i vissa delar han säger men att skrika på en tjej som är jätteledsen känns inte okej. Men jag har inget agg mot någon från hotellet i dag, nu kan jag skratta lite åt det. Jag tänker inte vara sur på någon för någonting.


◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.