Bradley Coopers utekväll – efter kärlekskraschen

Lady Gaga och Bradley Cooper.
Foto: ANTI PUSKALA/SCANPIX / STELLA PICTURES BACKGRID UK
Bradley Cooper och Iririna Shayk.
Foto: HAHN LIONEL/ABACA / STELLA PICTURES/HAHN LIONEL/ABACA

Hollywoodparet Bradley Coopers och Irina Shayks romans är över.

Nu har Cooper visat sig ute på krogen för första gången sedan kärlekskraschen.

Samtidigt berättar en källa för People att ryktena om Cooper och Lady Gaga bidrog till att förhållandet sprack.

Förra veckan blev det offentligt att skådespelaren Bradley Cooper, 44, och supermodellen Irina Shayk, 33, har gjort slut.

Sedan dess har Cooper hållit en låg profil men nu har han visat sig ute i offentligheten för första gången. Tillsammans med ett gäng vänner besökte han Sunset Tower Hotel i West Hollywood på måndagskvällen, rapporterar Page Six.

Sällskapet drack drinkar och Cooper uppges ha stannat i ungefär två timmar.

”Ett starkt band till Gaga”

Nu berättar också People mer om orsakerna till uppbrottet mellan Cooper och Shayk. En källa säger till tidningen att all uppståndelse och kärleksrykten kring Bradley Cooper och Lady Gaga, 33, i samband med succéfilmen ”A star is born” inte direkt hjälpte till att rädda förhållandet.

– Ryktena om att Bradley och Gaga hade en kärleksaffär hjälpte inte, särskilt inte eftersom han reste konstant för att marknadsföra filmen, säger källan och fortsätter:

– Han har ett starkt band till Gaga men om det utvecklas till verklig kärlekshistoria återstår att se, det är svårt att spekulera i det här känsliga läget. 

Shayk gillas av Gagas ex

”A star is born” hade premiär i höstas med Gaga och Cooper i huvudrollerna. I februari blev det sedan officiellt att Lady Gaga brutit sin förlovning med Christian Carino, 50.

Nu tar historien ännu en pikant vändning.

Efter att Cooper och Shayk gjort slut reste den sistnämnda omedelbart till Island för modelljobb för det italienska klädföretaget Falconeri. På sociala medier har Shayk delat med sig av bilder från resan – bland annat en bild när hon poserar i baddräkt intill ett vattenfall.

Den avklädda bilden gillas på Instagram av ingen mindre än Christian Carino, skriver People.

Cooper och Shayk började dejta 2015 och de har dottern Lea De Seine, 2, tillsammans. 

https://www.instagram.com/p/ByjEWmAHp1J/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.