Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bradley Coopers uppgörelse – med exet Irina Shayk

Bradley Cooper och Irina Shayk gick skilda vägar tidigare i år.Foto: JORDAN STRAUSS / AP TT NYHETSBYRÅN
Bradley Cooper.Foto: JOE SUTTER/PACIFICCOASTNEWS / STELLA PICTURES/PACIFICCOASTNEWS/AVALON.RED B6
Spiken i kistan för separationen blev Bradley Coopers massiva succé med Lady Gaga i ”A star is born”. Foto: CHRIS PIZZELLO / AP TT NYHETSBYRÅN

Bradley Cooper och Irina Shayk gick skilda vägar tidigare i år.

Nu rapporterar TMZ att paret tagit ett beslut om sin gemensamma dotters framtid.

I början på juni kom beskedet – Bradley Cooper, 44, och Irina Shayk, 33, separerar efter fyra år tillsammans.

Nu har ex-paret tagit ett nytt gemensamt beslut – för att skydda sin dotter.

Nöjessajten TMZ rapporterar att Bradley Cooper och Irina Shayk beslutat sig för gemensam delad vårdnad om sin 2-åriga dotter Lea De Seine.

Enligt nöjessajten kommer paret dela vårdnaden 50/50 och har dessutom beslutat sig för att bosätta sig i samma stad – för dotterns skull. Det innebär att New York blir ex-parets hemstad, även om Bradley Cooper tvingas åka fram och tillbaka till Los Angeles titt som tätt i arbete.

Det tycks vara god stämning mellan Hollywoodstjärnan och supermodellen som, enligt TMZ, kommer så pass bra överens att dom inte involverat advokater i ärendet.

Coopers tystnad om romansryktena

Uppbrottet mellan supermodellen Irina Shayk och skådespelaren Bradley Cooper kom inte som en chock för fansen. Stjärnparets relation har länge omgärdats av krisrykten.

– De fortsätter försöka på grund av sin dotter. Men det står inte bra till. Ingen av dem är lycklig. Deras relation hänger på en skör tråd, har en uppgiftslämnare tidigare sagt till Page Six och fortsatt:

– De är jätteolyckliga tillsammans. Det har de varit i flera månader. Han dricker inte och är andlig. Hon vill gå ut.

Spiken i kistan för separationen blev Bradley Coopers massiva succé med Lady Gaga i ”A star is born”. Den Oscars-prisade filmen fick fansen att spekulera huruvida parets kemi på bioduken var lika intensiv i kulisserna.

Bradley Cooper har inte uttalat sig om de envisa ryktena. Däremot har Lady Gaga ordentligt sagt ifrån.

– Var snälla eller dra åt helvete, sa Lady Gaga under en konsert innan hon började sjunga det Oscarsvinnande ledmotivet ”Shallow” från filmen ”A star is born” kort efter att Shayk och Coopers uppbrott offentliggjorts.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.