Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bradley Coopers relation med Irina Shayk efter Oscarsgalan: ”Spänt”

Foto: LUMEIMAGES.COM / STELLA PICTURES/LUMEIMAGES.COM/AVALON.RED B551
Foto: PLANET PHOTOS / STELLA PICTURES SUPPLIED BY PLANET PHOTOS

Det slog gnistor om Bradley Cooper och Lady Gaga när de framförde låten ”Shallow” på Oscarsscenen i helgen – och det intima framträdandet har satt rejäl fart på spekulationerna om parets relation i sociala medier.

Nu uppges Bradley Coopers relation med flickvännen Irina Shayk vara ”spänd” och modellen är ”sjukt trött” på allt prat. 

Samtidigt har Bradley Coopers exfru Jennifer Esposito fått stor uppmärksamhet efter en kommentar – och slår tillbaka.

Lady Gaga och Bradley Coopers framträdande på Oscarsgalan i helgen fick publiken att tappa andan – och spekulationerna om stjärnornas verkliga relation har satt rejäl fart i sociala medier.

En av dem som kommenterade uppträdandet var skådespelaren David Spade som skrev på Twitter ”Är det möjligt att dessa två inte ligger med varandra?”, varpå Bradley Coopers exfru Jennifer Esposito kommenterade hans inlägg med ett ”Ha”. 

Efter att kommentaren har uppmärksammats har Esposito, som var gift med Bradley Cooper i fyra månader 2006, valt att förtydliga sin reaktion och säger ifrån i en film på sin Instagram.

https://twitter.com/DavidSpade/status/1099929332233920513

– Jag tyckte att det var roligt, och jag är tillåten att tycka någonting är roligt, säger hon i en film på Instagram.

– Så många människor har kommenterat något som jag sa, som lät så här ”Ha”. Det var det. Det var riktat mot David Spades väldigt utåtriktade påstående om något som rörde ett ex, och jag skrattade bokstavligen talat åt honom för att han var så djärv i sitt uttalande, förklarar hon i filmen.

 

Förhållandet uppges vara ”spänt”

Direkt efter scenframträdandet på Oscarsgalan ska fotomodellen Irina Shayk, som har varit tillsammans med Cooper sedan 2015, varit en av de första att resa sig upp och applådera åt Lady Gaga och Cooper – och hon har hyllats för sin reaktion. 

Enligt upgifter till Us Weekly ska Irina Shayk vara lugn med relationen mellan Cooper och Gaga och romansryktena ska vara ett ”ickeämne” för henne. Enligt tidningen är Shayk trygg med att de spelade sina roller och gjorde ett Oscarsframträdande – och att de bara gör sitt jobb som artister.

Samtidigt kommer uppgifter om att all uppmärksamhet efter Oscarsgalan i sociala medier har blivit lite för mycket för fotomodellen. Enligt The Sun är hon nu ”sjukt trött” på det eviga pratet om Bradley Coopers och Lady Gagas ”nära” relation – och att förhållandet mellan de två har blivit ”spänt”. 

– Det finns lite sanning i historierna om att Irina skulle vara trött på Lady Gaga – det är inte så att hon inte gillar Gaga eller är avundsjuk på henne, men hon är sjukt trött på det konstanta pratet om hennes ”nära” relation med Bradley, berättar en vän till paret för tidningen.

 

”Irina är trött – men det kommer inte krossa dem”

Irina Shayk uppges samtidigt vara glad över den stora framgången som paret haft med filmen – och tyckte det var viktigt att vara med på Oscarsgalan. 

– Hon är inte ovan vid otrohetsrykten, hon har trots allt dejtat Cristiano Ronaldo, men det har varit en riktigt lång kampanj av publicitet och hon är redo att den ska avslutas, berättar uppgftslämnaren och fortsätter:

– Irina är trött, de oavbrutna galaframträdandena har gjort saker spända och hon är redo att få tillbaka Bradley på heltid – men det här kommer inte att krossa dem.

Bradley Cooper och Irina Shayk har dottern Lea De Seine tillsammans, som föddes 2017.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.