Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bradley Coopers nya stil – sågs med exflickvännen

Här är allt du behöver veta om den omtalade filmen med Bradley Cooper och Lady Gaga.
Bradley Cooper på inspelningen av Paul Thomas Andersons nya 70-tals film.Foto: THEIMAGEDIRECT.COM/TT / IBL BILDBYRÅ / THE IMAGE DIRECT TT NYHETSBYRÅN
Bradley Cooper och filmteamet sågs nyligen i Los Angeles.Foto: THEIMAGEDIRECT.COM/TT / IBL BILDBYRÅ / THE IMAGE DIRECT TT NYHETSBYRÅN
Bradley Cooper som vi är van att se honom.Foto: JOE SUTTER/PACIFICCOASTNEWS / STELLA PICTURES/PACIFICCOASTNEWS/AVALON.RED B6
Bradley Cooper och Irina Shayk har separerat men sågs nyligen på en promenad tillsammans med sin dotter.Foto: HAHN LIONEL/ABACA / STELLA PICTURES/HAHN LIONEL/ABACA

Bradley Cooper och Irina Shayk har separerat men sågs nyligen på en promenad tillsammans med sin dotter. 

På andra bilder går det också att se hur stjärnan helt har förändrats till utseendet. 

Han är tillbaka på 70-talet och är dessutom helt blodig. 

Hela sommaren har det ryktats om att en ny 70-tals film från regissören Paul Thomas Anderson, 50, snart kommer till biodukarna och nyligen kom beviset. 

Och det är ingen mindre än Hollywoodstjärnan Bradley Cooper, 45, som gör en av rollerna. Filmteamet sågs nyligen i Los Angeles och alla förutom de som var framför kameran hade munskydd, skriver Vulture.

Bradley Cooper nya stil

Bradley Cooper har helt ändrat sin look inför filminspelningen och med sin voluminösa frisyr och vita linnekläder ser han som tagen ur från just 70-talet. Dessutom rinner det blod från stjärnans hals på bilderna. Vad filmen ska heta är ännu inte känt. 

För drygt ett år sedan separerade Bradley Cooper och kärleken Irina Shayk, 34. Tillsammans har paret en dotter som de har gemensam vårdnad om. Relationen mellan exparet verkar dock vara god – för bara några dagar sedan sågs de nämligen tillsammans på en promenad med dottern. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.