Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bradley Coopers kroppsliga förvandling

På nytagna bilder är det nästintill svårt att känna igen Bradley Cooper.
Stjärnan har nämligen lagt på sig 18 kilo inför rollen som Navy SEAL-soldaten Chris Kyle i Clint Eastwoods "American Sniper".
"Han har jobbat riktigt hårt. Han ser fantastisk ut", berättar hans kollega Eric Close till E! Online.Foto: 4crns/Bruce/Gallo/Fameflynet Pic
Stjärnan skulle kanske kunna misstas för skådespelarkollegan Robin Williams...Foto: Armando Gallo / Retna
...eller som Daily Mail noterade - "Baksmällan"-kollegan Zach Galifianakis.
Med på galan var också Coopers flickvän Suki Waterhouse.Foto: Splash News
Paret uppge vara på väg att flytta ihop i Los Angeles.Foto: Ao Images/Fameflynet Pictures
Så här såg Bradley Cooper ut i början av 2013.Foto: Admedia / Splash News
Sedan den här bilden togs i början av 2013 har stjärnan genomgått en stor kroppslig förändring.Foto: Jen Lowery / Splash News
1 / 9

Han ligger 18 kilo plus från tidigare.

Bradley Cooper har genomgått en stor förändring den senaste tiden.

Och börjar bli lik... Robin Williams?

Bradley Cooper, 39, har lagt på sig rejält - genom träning.

På nytagna bilder är det nästintill svårt att känna igen honom. Stjärnan har nämligen lagt på sig 18 kilo inför rollen som Navy SEAL-soldaten Chris Kyle i Clint Eastwoods "American Sniper".

– Han har jobbat riktigt hårt. Han ser fantastisk ut. Han har verkligen tagit sig an den här karaktären... han tar hela berättelsen personligt och vill hedra minnet av Chris och hans familj, sa hans kollega Eric Close till E! Online.

Större och skäggigare

När Cooper i förra veckan gästade årliga Met Gala i New York - den här gången utan mörka solglasögon och keps - visade han upp en både större, och skäggigare sida av sig själv.

Och skulle kanske kunna misstas för skådespelarkollegan Robin Williams.

Eller som Daily Mail noterade - "Baksmällan"-kollegan Zach Galifianakis.

Med på galan var också Coopers flickvän Suki Waterhouse, skriver Daily Mail. Men paret valde att inte posera tillsammans på röda mattan - även om de verkar vara på väg att ta ett nytt steg i förhållandet.

Planerar att bli sambos

En källa uppgav nyligen för Sunday Mirror att paret nu planerar att bli sambo i Los Angeles.

Skådespelaren och modellen Suki Waterhouse uppges ha en spirande karriär i London.

– Men Bradley vill verkligen att de ska leva närmare varandra, och han har sitt hem och sitt produktionsbolag i Los Angeles. Han försöker locka henne till att flytta så att de inte behöver flyga världen runt för att ses, säger källan till Sunday Mirror.

– De har dejtat i ett år nu och det börjar bli seriöst mellan dem. Det handlar bara om de båda är redo att ta nästa steg.

Och Cooper är inte den enda Hollywood-stjärnan som genomgått stora förvandlingar den senaste tiden. "300"-skådisen Gerard Butler lyckades nyligen hitta tillbaka till formen.

För Jake Gyllenhaal blev det dock motsatsen. Inför rollen i filmen "Nightcrawler" tappade den annars vältränade skådespelaren rejält i vikt.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.