Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bradley Coopers hemliga ord till Lady Gaga – innan Oscars

Lady Gaga och Bradley Cooper framför "Shallow" från "A Star is Born" på Oscarsgalan.Foto: CHRIS PIZZELLO / AP TT NYHETSBYRÅN
”Ingenting kunde vara mer speciellt än att dela det här ögonblicket på Oscars med en sann vän och artistiskt geni”, skrev Lady Gaga på Twitter efter framträdandet.Foto: NIPI / STELLA PICTURES BACKGRID UK
Under söndagskvällens Oscarsgala gjorde Lady Gaga och Bradley Cooper ett bejublat framträdande av låten ”Shallow” från filmen ”A star is born” där de två spelade huvudrollen. Foto: CHRIS PIZZELLO / AP TT NYHETSBYRÅN
”A star is born” vann kategorin ”Bästa originalsång”.Foto: AP / AP TT NYHETSBYRÅN
Lady Gaga och Bradley Cooper.Foto: CHRIS PIZZELLO / AP TT NYHETSBYRÅN

Lady Gaga och Bradley Coopers framträdande på årets Oscarsgala gav ny fart på romansspekulationerna.

Parets kemi har fått fansen att undra om deras relation – och efter framträdandet avslöjar Lady Gaga Bradley Coopers stöttande ord inför showen.

– Det visade sig att glädjen gjorde en hel del för mig, säger hon enligt People. 

Under söndagskvällens Oscarsgala gjorde Lady Gaga och Bradley Cooper ett bejublat framträdande av låten ”Shallow” från filmen ”A star is born” där de två spelade huvudrollen. 

Stunden på scenen har blivit ett av Oscarsgalans mest omtalade ögonblick – och stjärnornas kemi har satt ny fart på spekulationerna kring den verkliga relationen mellan Lady Gaga och Bradley Cooper.

Stödet innan framträdandet

Efter framträdandet avslöjade Lady Gaga hur Bradley Cooper stöttat henne under förberedelserna för showen – och berättar de fina och stöttande orden som gav henne extra styrka innan framträdandet.

– En av de svåraste sakerna i livet är att vara modig nog att vara dig själv. Jag önskar att alla som ska gå på firandet ska känna en glädje och lycka inom sig, sa Lady Gaga bakom scenen på Oscarsgalan.

– Det var faktiskt det som Bradley sa till mig i går, precis innan vi gjorde vår sista repetition inför framträdandet med ”Shallow”, berättar hon vidare och avslöjar vad Bradley Cooper hade sagt till henne:

– Han sa ”släpp bara ut en lite glädje”. Och jag sa ”Okej” och det visade sig att glädjen gjorde en hel del för mig.

 

https://twitter.com/ladygaga/status/1100224824301899776

Lady Gaga prisades även på galan i kategorin Bästa originalsång för musiken till  ”A star is born”. 

I sitt tacktal kunde stjärnan inte hålla tillbaka tårarna.

– Till min syster, min själsfrände – jag älskar dig. Min familj är här, jag älskar er mamma och pappa. Bradley, det finns inte någon i världen som hade kunnat sjunga den här låten med mig förutom du. Tack för att ni trott på oss. Om du har en dröm, slåss för den. Det handlar inte om hur ofta du ratas eller hur många gånger du misslyckas. Det handlar om hur många gånger du står upp för dig själv, är modig och fortsätter. Tack!, sa hon i talet. 

Efter Oscarsgalan berättade stjärnan på Twitter om upplevelsen.

”Ingenting kunde vara mer speciellt än att dela det här ögonblicket på Oscars med en sann vän och artistiskt geni”, skrev hon i inlägget tillsammans med en bild på sig själv från framträdandet.

 

 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.