Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bradley Coopers förhållande i kris – efter spelet med Lady Gaga

Lady Gaga och Bradley Cooper.Foto: ANTI PUSKALA/SCANPIX / STELLA PICTURES BACKGRID UK

Efter Bradley Coopers framgångar med Lady Gaga i ”A star is born” har det spekulerats kring hans förhållande med modellen Irina Shayk.

Nu är parets relation i kris, skriver Page Six.

– Ingen av dem är lycklig. Relationen hänger på en skör tråd, säger en uppgiftslämnare till sajten.

Skådespelaren Bradley Cooper, 44, och modellen Irina Shayk, 33, började dejta 2015, och två år senare fick de dottern Lea.

Men nu är paret nära att avsluta sitt förhållande.

Efter Bradley Coopers massiva succé med Lady Gaga i ”A star is born” har det spekulerats vitt och brett om huruvida parets kemi på bioduken var lika intensiv när kamerorna släcktes – och om de blivit ett par på riktigt. När Cooper och Gaga uppträdde tillsammans med en intim version av ”Shallow” på Oscarsgalan i februari, späddes ryktena på ytterligare.

Försöker för dottern

Nu rapporterar en uppgiftslämnare till Page Six, att Bradley Cooper och Irina Shayk bara håller ihop för dotterns skull.

– De fortsätter försöka på grund av sin dotter. Men det står inte bra till. Ingen av dem är lycklig. Deras relation hänger på en skör tråd, säger uppgiftslämnaren.

Ett problem i relationen ska vara att de två är väldigt olika varandra, och har helt olika intressen, skriver Page Six.

– De är jätteolyckliga tillsammans. Det har de varit i flera månader. Han dricker inte och är andlig. Hon vill gå ut, säger uppgiftslämnaren till sajten.

”Vem vet vad som kommer hända”

Bradley Cooper och Irina Shayk ska ha försökt hålla fasaden uppe, men uppges knappt ha pratat med varandra när de setts ute på middag.

– De såg inte lyckliga ut... De pratade knappt med varandra i början av måltiden, säger uppgiftslämnaren – något som dock har förnekats av parets presstalesperson.

Cooper och Shayk ska enligt uppgiftslämnaren ha haft det skakigt i relationen länge, men var tvungna att hålla ihop medan Bradley Cooper gjorde reklam för ”A star is born”.

– De kunde inte göra slut när han gjorde promotion för ”A star is born”, men vem vet vad som kommer hända nu?

Sjukdomen stoppar inte Ozzy – mörkrets furste

ANDERS DAHLBOM: En rocklegendar med stabila kompisar

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.