Foto: CORNELIA NORDSTRÖMFoto: CORNELIA NORDSTRÖM
 Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Foto: /ALL OVER PRESS / /ALL OVER PRESSFoto: /ALL OVER PRESS / /ALL OVER PRESS
 Foto: /ALL OVER PRESS / /ALL OVER PRESS

Bråding stöttas efter kollapsen

Publicerad

Sanna Bråding kollapsade av utmattning.

Nu berättar skådespelaren om den tuffa hösten i ett känslosamt inlägg på Instagram – och stöttas av flöjlarna.

"Jag trodde att jag skulle kunna prestera bort min utmattning. Precis som jag presterat mig till den. Jag trodde att jag kunde göra som alltid, gå all in och fixa allt. Bli klar innan jul”, skriver hon på Instagram.

Under hösten blev det höga tempot för mycket för Sanna Bråding och kroppen sa till slut ifrån.

I ett känslosamt inlägg på Instagram berättar skådespelaren och radioprofilen om sin utmattning och de tre tuffa månaderna som hon precis gått igenom.

"I 3 månader har jag fått hjälp av mina fina föräldrar för att klara min vardag, mitt liv. Allt det där som var självklart, fram tills att det inte längre var det. Då, när jag kollapsade i slutet av augusti. Utmattning. Då när kroppen & psyket tillslut (äntligen) smälte samman & sa stopp! Utmattning.”, skriver hon i inlägget.

 

LÄS MER: Sanna Bråding har blivit mamma igen

 

Sanna Bråding har två små söner, 10 månader och tre år gamla. Under hösten har hon stöttats av sin familj under den svåra tiden, som hon ser som både utmanande och lärorik. 

"Jag är i en kropp som inte längre accepterar att jag pressar den över alla orimliga gränser. Utmattning.”, skriver hon i inlägget.

https://www.instagram.com/p/BcRvX66hYdp/?taken-by=sannabrading

Sanna Bråding försökte prestera bort utmattningen

Det höga tempot gjorde så att kroppen till slut sa ifrån. Sanna Bråding berättar hur hon trodde att hon kunde prestera bort utmattningen som hon alltid har gjort.

"Jag trodde att jag kunde göra som alltid, gå all in och fixa allt. Bli klar innan jul. Det kändes som en rimlig plan. Well?! I takt med att insikterna dimper ned, så landar även tanken om att utmattning inte går att prestera bort. Det är ju just det inre drivet, självutplåningen av att alltid visa mitt egenvärde genom prestation, som har satt mig just här. Utmattning.”, skriver hon.

I kommentarerna stöttas Sanna Bråding av sina följare.

"Vi glömmer ofta att vi är människor. Du är fantastisk! Kom ihåg det!”, Kämpa på, jag har också varit där och många med oss... Vi är själva våra största fiender. Skulle aldrig ha samma krav på andra som oss själva…” och "Det tar tid men du kommer dit" är några av kommentarerna. 

 

https://www.instagram.com/p/BbUEOLKBWZF/?taken-by=sannabrading

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag