Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Bråding stöttas efter kollapsen

Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Foto: /ALL OVER PRESS / /ALL OVER PRESS

Sanna Bråding kollapsade av utmattning.

Nu berättar skådespelaren om den tuffa hösten i ett känslosamt inlägg på Instagram – och stöttas av flöjlarna.

"Jag trodde att jag skulle kunna prestera bort min utmattning. Precis som jag presterat mig till den. Jag trodde att jag kunde göra som alltid, gå all in och fixa allt. Bli klar innan jul”, skriver hon på Instagram.

Under hösten blev det höga tempot för mycket för Sanna Bråding och kroppen sa till slut ifrån.

I ett känslosamt inlägg på Instagram berättar skådespelaren och radioprofilen om sin utmattning och de tre tuffa månaderna som hon precis gått igenom.

"I 3 månader har jag fått hjälp av mina fina föräldrar för att klara min vardag, mitt liv. Allt det där som var självklart, fram tills att det inte längre var det. Då, när jag kollapsade i slutet av augusti. Utmattning. Då när kroppen & psyket tillslut (äntligen) smälte samman & sa stopp! Utmattning.”, skriver hon i inlägget.

 

LÄS MER: Sanna Bråding har blivit mamma igen

 

Sanna Bråding har två små söner, 10 månader och tre år gamla. Under hösten har hon stöttats av sin familj under den svåra tiden, som hon ser som både utmanande och lärorik. 

"Jag är i en kropp som inte längre accepterar att jag pressar den över alla orimliga gränser. Utmattning.”, skriver hon i inlägget.

https://www.instagram.com/p/BcRvX66hYdp/?taken-by=sannabrading

Sanna Bråding försökte prestera bort utmattningen

Det höga tempot gjorde så att kroppen till slut sa ifrån. Sanna Bråding berättar hur hon trodde att hon kunde prestera bort utmattningen som hon alltid har gjort.

"Jag trodde att jag kunde göra som alltid, gå all in och fixa allt. Bli klar innan jul. Det kändes som en rimlig plan. Well?! I takt med att insikterna dimper ned, så landar även tanken om att utmattning inte går att prestera bort. Det är ju just det inre drivet, självutplåningen av att alltid visa mitt egenvärde genom prestation, som har satt mig just här. Utmattning.”, skriver hon.

I kommentarerna stöttas Sanna Bråding av sina följare.

"Vi glömmer ofta att vi är människor. Du är fantastisk! Kom ihåg det!”, Kämpa på, jag har också varit där och många med oss... Vi är själva våra största fiender. Skulle aldrig ha samma krav på andra som oss själva…” och "Det tar tid men du kommer dit" är några av kommentarerna. 

 

https://www.instagram.com/p/BbUEOLKBWZF/?taken-by=sannabrading
Annons:
Expressen Refunder Miami

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!