Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Brad Pitts personliga lyxgåva till Aniston

Brad Pitt snålar inte när han köper presenter.Foto: JORDAN STRAUSS / AP TT NYHETSBYRÅN/ NTB SCANPIX
Brad Pitt och Angelina Jolie.Foto: MARK J. TERRILL / AP TT NYHETSBYRÅN
Jennifer Aniston var ledsen över att flytta från huset efter skilsmässan från Pitt.Foto: JORDAN STRAUSS / AP TT NYHETSBYRÅN
Jennifer Aniston.Foto: PAUL BUCK / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Brad Pitt vill köpa tillbaka huset som han levde i tillsammans med Jennifer Aniston, under deras äktenskap.

Huset, som kostar upp mot 750 miljoner kronor, sägs vara en gåva till exfrun Aniston, skriver The Mirror.

– Att förlora deras drömhem gjorde skilsmässan ännu värre, har uppgiftslämnare sagt tidigare.

Efter skilsmässan från Angelina Jolie, 43, 2016 har ryktena gått om att Brad Pitt, 55, och Jennifer Aniston, 50, har hittat tillbaka till varandra. När Pitt dök upp på Anistons 50-årsfirande, ett år efter hennes skilsmässa från Justin Theroux, i februari bekräftades det att exen nu är vänskapliga med varandra.

Men nu kommer uppgifter om att Brad Pitt tycker om Jennifer Aniston så pass mycket att han vill lägga 750 miljoner kronor på henne.

Enligt The Mirror ska Brad Pitt nämligen ha köpt det hus som exparet bodde i tillsammans när de var ihop, tillbaka till Jennifer Aniston. 750 miljoner kronors-huset ska nämligen ha varit skådespelarens 50-årspresent till exfrun.

Brad Pitts dyrbara gåva till exfrun

Huset de bodde i tillsammans är beläget i Beverly Hills, och uppgiftslämnare nära Jennifer Aniston har tidigare sagt till The Mirror att det var en stor sorg för Aniston att bli av med huset efter skilsmässan.

– Att förlora deras drömhem gjorde skilsmässan ännu värre, och det hon ångrade mest var att hon inte köpte ut Brad från huset.

Men nu ska Brad Pitt alltså ha valt att lägga 79 miljoner dollar, eller 750 miljoner kronor,  på sin exfru, genom att köpa huset till henne.

Jennifer Aniston ska enligt uppgift ha blivit väldigt rörd och tagen när hon fick veta vad Brad Pitt hade för intentioner med deras gamla gemensamma hem. Pitt ska ha berättat det för Aniston efter att de två suttit och drömt tillbaka till sin tid som gifta i huset, skriver The Mirror.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.