Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Brad Pitts ord om ryktena – relationen med Aniston

Brad Pitts och Jennifer Anistons relation efter alla romansrykten
Jennifer Aniston och Brad Pitt var tidigare ett av Hollywoods allra hetaste kändispar. Foto: HAHN-NEBINGER-GORASSINI / STELLA PICTURES ABACA
Brad Pitt har slagit tillbaka mot romansrykten som kretsat runt honom.Foto: MASATOSHI OKAUCHI/SHUTTERSTOCK / MASATOSHI OKAUCHI/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
En person med insyn säger till Page Six att Aniston och Pitt fortfarande har en fin relation. Foto: SILVERHUB/REX/SHUTTERSTOCK / SILVERHUB/REX/SHUTTERSTOCK/IBL REX FEATURES

Galasäsongen närmar sig – och forna kändisparet Brad Pitt och Jennifer Aniston är nominerade på samma galor.

Nyliga dementerade Brad Pitt alla romansrykten som kretsat kring honom sedan 2016, och samtidigt berättar en uppgiftslämnare om den fina vänskapsrelationen mellan honom och hans första exfru.

– Brad och Jennifer är fortfarande vänner. De pratar med varandra emellanåt, säger en uppgiftslämnare till Page six.

Hollywoods forna älsklingspar Brad Pitt, 55, och Jennifer Aniston, 50, kommer synas på samma galor i vår. Skådespelarna blev båda flerfaldigt nominerade på Golden globe-galan, som hålls i januari – Pitt för sin roll i Quentin Tarantio-filmen ”Once upon a time in Hollywood”, och Jennifer Aniston för sin roll i hyllade tv-serien ”The Morning show”.

Men exparet har lagt allt gammalt groll bakom sig , och kommer inte börja gnabbas på röda mattan eller mellan tacktalen, menar en uppgiftslämnare till Page six som säger att det inte kommer vara någon stel stämning.

– Brad och Jennifer är fortfarande vänner. De pratar med varandra emellanåt, och även om det finns de idioterna som säger att de håller på att bli tillsammans igen, så är det så klart inte så. Men de kommer alltid ha en särskild plats i varandras hjärtan, säger uppgiftslämnaren till Page six.

Var på Anistons 50-årsfest

Brad Pitt var ju faktiskt en av gästerna på Jennifer Anistons kändistäta 50-årsfest, som hon höll på sin födelsedag i februari.

Tidigare i veckan slog Brad Pitt tillbaka mot alla dejtingrykten som har kretsat kring honom sedan han och Angelina Jolie separerade 2016. I en intervju med New York Times hävdade skådespelaren att inte ett enda av romansryktena stämmer.

– Jag vet inte hur många kvinnor de har sagt att jag dejtat de senaste två-tre åren, men ingen av dem stämmer, säger Brad Pitt.

Pitt har bland annat parats ihop med skådespelerskor som Alia Shawkat, Charlize Theron och Marion Cotillard under de senaste åren.

Här avbryts Brad Pitt mitt i sitt anförande

Brad Pitt avbryts mitt i sitt anförande

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.